Editura Amaltea
0 produse - 0 lei Coș

MARELE TU!Descoperiți secretele dinlăuntrul vostru

Stoc epuizat

Descriere

"Și câte nu am făcut pentru ca totul să meargă bine!" De câte ori n-ați auzit această concluzie tristă? De câte ori nu ați pronunțat-o voi înșivă? Câte relații, întâlniri, reuniuni profesionale, negocieri nu s-au încheiat prin constatarea eșecului sau cel puțîn a semi-eșecului? Mulți dintre noi nu obțin decât mult prea rar rezultate satisfăcătoare. În vreme ce alții par să reușească în tot ceea ce întreprind, ca și cum ar fi dotați cu un al șaselea simt pentru viață...

Peste treizeci de ani de experiență ca formator în psihologie, comunicare, creativitate și dezvoltare personală îl recomandă pe Rene de Lassus pentru a ne conduce, prin intermediul unui stil clar, către răspunsuri concrete și către descoperirea comorilor care există în noi, dar pe care nici măcar nu le bănuim.

Inteligența, sensibilitatea, creativitatea noastră personală sunt comori imense care ne aparțin în exclusivitate și care pot să ne facă mai puternici și mai fericiți! Secretul? Stabilirea unor relații optime cu noi înșine și cu ceilalți, dar și crearea unor relații spirituale armonioase.

În zilele noastre, există adevărate tehnologii ale comunicării, precum Analiza Tranzacțională, NLP, Afirmarea de sine: unelte permanente, eficiente și accesibile tuturor. Resursele care sălășluiesc în adâncul ființei umane sunt atât de numeroase, încât se simțea nevoia apariției unui ghid de auto-descoperire. Fiecare posedă un potențial ascuns: trebuie doar să îl dezvolte!

Rene de LASSUS

René de Lassus are peste 30 de ani de experiență în calitate de formator în psihologie, în comunicare și în dezvoltare personală. Până la 65 de ani, el a publicat 12 lucrări cu explicații simple, clare și practice, dintre care unele au devenit best-sellers. Trăiește într-o zonă rurală a Franței unde îi place să petreacă timpul alaturi de cei 10 nepoți ai săi.

Editura Amaltéa Fondată 1992
București, România

Tel.: 021 210 4555, 021 210 6522
E-mail: info@amaltea.ro

Copyright © 2024 Editura Amaltéa. Toate drepturile rezervate.