Editura Amaltea
0 produse - 0 lei Coș

Autori Brian TRACY

Brian Tracy este președinte și CEO al Brian Tracy International, o companie specializată în formarea și dezvoltarea atât a persoanelor cât și a organizațiilor.

Scopul lui Brian este să ajute la atingerea obiectivelor personale și de afaceri mai rapid și mai ușor decât v-ați imaginat vreodată.

Brian Tracy a fost consultant pentru mai mult de 1.000 de companii și s-a adresat peste 5.000.000 de oameni în 5.000 de seminarii din SUA, Canada și alte 70 de țări din întreaga lume. A studiat, cercetat, scris și vorbit timp de 30 de ani despre domeniile economiei, istoriei, afacerilor, filozofiei și psihologiei. Este cel mai vândut autor a peste 70 de cărți care au fost traduse în zeci de limbi.

A scris și produs mai mult de 300 de programe de învățare audio și video, inclusiv cele mai vândute Psychology of Achievement la nivel mondial(tradus în mai mult de 28 de limbi). Vorbește publicului corporatist și nu numai lui pe subiecte de dezvoltare personală, iar discuțiile și seminariile sale interesante despre Leadership, Vânzare, Stimă de sine, Obiective, Strategie, Creativitate și Psihologia Succesului aduc schimbări imediate și rezultate pe termen lung.

Cărți publicate:

Editura Amaltéa Fondată 1992
București, România

Tel.: 021 210 4555, 021 210 6522
E-mail: info@amaltea.ro

Copyright © 2024 Editura Amaltéa. Toate drepturile rezervate.