Editura Amaltea
0 produse - 0 lei Coș

Autori Daniel HARKAVY

În ultimii 25 de ani, Daniel Harkavy a instruit mii de lideri de companii, ajutându-i să ajungă în vârf din punctul de vedere al performanțelor, eficienței și împlinirii personale. În 1996, pornind de la pasiunea pentru programele de coaching susținute cu diverse echipe și lideri, a înființat firma Building Champions, unde a ocupat funcția de CEO și coach în leadership. În prezent, are aproape cincizeci de angajați, o echipă de douăzeci de directori executivi și coachi în leadership, care îndrumă mii de clienți și organizații, printre care: Bank of America, Chick-fil-A, Daimler, Nike, MetLife, Pfizer, Bristol-Myers Squibb, Infineum (un brand al ExxonMobil și Shell), US Bank, Dale Carnegie Training, JPMorgan Chase, Keller Williams, Mary Kay, Morgan Stanley, Northwestern Mutual, Thomas Nelson, Wells Fargo, Century 21 și mulți alții.
În 2016, alături de prietenul său, Michael Hyatt, care îi fusese și client, a scris bestseller-ul Living forward: a proven plan to stop drifting and get the life you want. Împărtășește aici un alt cadru de coaching inspirat de Building Champions, conceput pentru a-i ajuta pe lideri să se conducă mai bine, astfel încât să aibă un impact cât mai mare, atât pe plan personal, cât și profesional.

În 2007, a scris cartea Becoming a coaching leader: the proven strategy for building your own team of champions (Nelson). Prin sfaturile desprinse din anii întregi de experiență, Daniel oferă liderilor un sistem de coaching astfel încât să își formeze mai eficient echipele și să aibă rezultate pe termen lung.
Înainte de înființarea companiei Building Champions, Daniel a lucrat zece ani în domeniul serviciilor financiare, opt dintre ei fiind dedicați coachingului și dezvoltării echipelor. Cariera lui în finanțe a luat avânt după ce și-a transformat echipa în cel mai profitabil și mai productiv grup din companie. Daniel își pune succesul pe seama faptului că a creat o cultură sănătoasă și orientată către productivitate.
Daniel locuiește în împrejurimile orașului Portland, din statul Oregon, unde se bucură alături de soție și de copii de grădinărit și joacă. Daniel își deservește comunitatea în calitate de membru al consiliului director al mai multor organizații nonprofit și mentor al celor în căutare de îndrumări. Printre pasiunile sale se mai numără surfingul, snowboardingul și ieșirile în oraș cu familia.

Cărți publicate:

Editura Amaltéa Fondată 1992
București, România

Tel.: 021 210 4555, 021 210 6522
E-mail: info@amaltea.ro

Copyright © 2024 Editura Amaltéa. Toate drepturile rezervate.