Editura Amaltea
0 produse - 0 lei Coș

Autori David E. NIELSON

David Nielson are o experienţă de peste treizeci de ani în consultanţă acordată unor corporaţii incluse în topul Fortune al celor mai mari 500 de companii, specializându-se în managementul schimbării în cadrul organizaţiei, în dezvoltarea liderilor şi în programe de training dedicate. David a condus şi a implementat schimbări de amploare, dar şi strategii de afaceri, fuziuni, restructurări şi schimbări ale climatului organizaţional.

A fost invitat ca speaker la conferinţe prestigioase, precum PMI, project World, Chief Executive Network, Management Resources Association, TEC, Training Director’s Forum şi Alliance of Organizational Systems Designers.

Fost director şi partener în firma de consultanţă de management IMA, David s-a specializat în schimbarea strategică şi în accelerarea proceselor de implementare, ajungând să îşi dubleze cifra de afaceri în doar un an. A fost director de dezvoltare, apoi marketing manager la Coors Brewing Company, unde a pus accentul pe gestionarea vânzărilor, programe de training şi dezvoltare organizaţională. A condus cu succes un proces de schimbare a culturii corporatiste şi a creat un excelent curriculum pentru toate posturile din cadrul companiei.

Cofondator al Denver OD Network Chapter, David este un adevărat lider în comunitatea în care locuieşte, fiind membru în consiliul Red Rocks Community College, National Pain Foundation, dar şi fost preşedinte al consiliului director al Colorado Boys’ Ranch.

Cărți publicate:

Editura Amaltéa Fondată 1992
București, România

Tel.: 021 210 4555, 021 210 6522
E-mail: info@amaltea.ro

Copyright © 2024 Editura Amaltéa. Toate drepturile rezervate.