Editura Amaltea
0 produse - 0 lei Coș

Autori Donald F. GLUT

Donald F. GLUT activează în domeniul divertismentului și în cel editorial din 1966. Muzician, actor, regizor de film, producător executiv, fotograf, redactor, el s-a făcut cunoscut mai ales pentru lunga sa carieră de scriitor independent. A redactat aproximativ 80 de cărți de ficțiune și de non-ficțiune, scenarii de film, scenarii TV, scenarii de benzi desenate, muzică și teatru.

A fost implicat în realizarea multor francize populare precum: The Monkees, Tarzan, Spider-Man, Transformers, G.I. Joe, Vampirella, Masters of the Univers, The Flintstones, Jonny Quest ș.a., și a creat personaje originale de benzi desenate pentru Gold Key, Marvel și DC. (Don este foarte cunoscut pentru nuvelizarea celui de-al doilea film „Star Wars” The Empire Strikes Back).

În prezent produce, scrie și regizează filme horror „în stil tradițional” - cu monștri iconici - pentru compania sa Pecosborn Productions, regizează filme pentru Cinema Epoch și scrie scenarii pentru The Creeps și Vampiress Carmilla, reviste de benzi desenate horror.

Cărți publicate:

IMPERIUL CONTRAATACA Donald F. GLUT

Editura Amaltéa Fondată 1992
București, România

Tel.: 021 210 4555, 021 210 6522
E-mail: info@amaltea.ro

Copyright © 2024 Editura Amaltéa. Toate drepturile rezervate.