Editura Amaltea
0 produse - 0 lei Coș

Autori Edward M. HALLOWELL

Edward (Ned) Hallowell, M.D. este psihiatru pentru copii și adulți, autor de best-seller-uri (Driving to Distraction co-autor John Ratey, M.D. –  #1 vânzări din 1994, conform New York Times), speaker de renume mondial și o autoritate în domeniul ADHD.

Cărțile Dr. Hallowell, care s-au vândut în peste 2 milioane de exemplare, abordează subiecte precum: transformarea copiilor în adulți fericiți, gestionarea îngrijorărilor, cum să-ți dezvolți concentrarea, cum să te conectezi la un nivel mai profund și să inspiri tot ce este mai bun angajaților tăi. Dr. Hallowell este o persoană publică extrem de recunoscută, care a fost intervievată la Oprah, Dr. Oz, Good Morning America, Today, Dr. Phil, 60 Minute și CNN și multe publicații importante, printre care The New York Times, Newsweek și Time Magazine.

După ce a reușit să se trateze pe sine cu succes de ADHD și dislexie, a fondat The Hallowell Centers for Cognitive and Emotional Health în Boston MetroWest, New York City, San Francisco și Seattle – centru unde își practică abordarea bazată pe puterea mărcii, într-un mod autentic, plin de umor, transparent și plin de pasiune.

Cărți publicate:

Editura Amaltéa Fondată 1992
București, România

Tel.: 021 210 4555, 021 210 6522
E-mail: info@amaltea.ro

Copyright © 2024 Editura Amaltéa. Toate drepturile rezervate.