Editura Amaltea
0 produse - 0 lei Coș

Autori Ken LODI

Ken Lodi este un speaker extraordinar, dinamic, a cărui misiune este de a permite oamenilor să-și identifice, să-și dezvolte și să-și ofere talentele. Programele lui au devenit populare in cadrul unor companii precum Microsoft, LEXUS, Pricewaterhouse Coopers, Warner Bros., Aetna Life Insurance și Shire Pharmaceuticals. El crede că talentul este resursa cea mai mare pe care o deții și te învață cum să îți explorezi activitățile bazate pe talent și să le și folosești într-un mod productiv. După ce a absolvit Boston College ca licențiat în arte, Ken a intrat la Franklin Institute, o firmă de training care ulterior a devenit Franklin Covey, cea mai mare companie de dezvoltare a talentelor din lume.

Este autorul Tapping Potential: Realizarea a ceea ce dorești cu abilitățile pe care le ai deja; Front & Center: Prezentarea ideilor în mod clar, concis și Principiul bambusului: un program de carte și de formare care dezvoltă talente individuale și colective și le permite oamenilor să își aducă cea mai mare contribuție personală și profesională.

Ken a creat și produs evenimente de instruire corporativă, cărți și programe de formare audio și a efectuat voice-over pentru Jet Propulsion Laboratories, NASA, BeBe, Silver Lake Research, Vunetrix, Lexus și Xerox.

După ce a susținut peste 3.000 de prezentări în carieră, este considerat un expert pe temele Dezvoltării Talentelor, Formare în Vânzări și Comunicare și a fost prezentat pe Fox News, NBC și I Heart Radio.

Cărți publicate:

Editura Amaltéa Fondată 1992
București, România

Tel.: 021 210 4555, 021 210 6522
E-mail: info@amaltea.ro

Copyright © 2024 Editura Amaltéa. Toate drepturile rezervate.