Editura Amaltea
0 produse - 0 lei Coș

Autori Viorela ENĂCHESCU (coord.)

Prof. Dr. Viorela Enăchescu este Președintele Societății Academice de Medicină a Familiei și Profesor de Medicină de Familie la Universitatea de Medicină şi Farmacie Craiova.

Medic primar medicină internă, gastroenterologie şi medicină de familie, doctor în ştiinţe medicale, aparţine primelor generaţii de medici români cu atestat de practică a ultrasonografiei generale. Este membru în numeroase societăţi profesionale naţionale şi internaţionale de medicină internă, gastroenterologe, ultrasonografie şi medicină de familie, membru EURACT, preşedinte al Societăţii Române de Ultrasonografie în Medicină şi Biologie (2018 – 2020).

Prof. Dr. Viorela Enăchescu a primit numeroase premii şi distincţii: 1996 – Premiul “Jaques Sauvegrain” al Societăţii Franceze de Radiologie, 2005 – Premiul “Gheorghe Jovin” al Societăţii Române de Ultrasonografie în Medicină şi Biologie, 2010 – Ordinul Meritul Sanitar, în grad de cavaler, 2015 – Premiul de Excelență al Ministerului Sănătăţii. Este autor şi coautor pentru numeroase publicaţii ştiinţifice, cărţi şi studii, director sau membru în colectivul de coordonare a mai multor proiecte naţionale de cercetare CEEX.

Cărți publicate:

Editura Amaltéa Fondată 1992
București, România

Tel.: 021 210 4555, 021 210 6522
E-mail: info@amaltea.ro

Copyright © 2024 Editura Amaltéa. Toate drepturile rezervate.