Editura Amaltea
0 produse - 0 lei Coș

Autori William URY

William Ury, co-fondator al Programului Harvard pentru negociere, este unul dintre cei mai importanți experți mondiali în negocieri și mediere. În prezent este Senior Fellow la Harvard Negotiation Project.

El este coautor (cu Roger Fisher și Bruce Patton), al „ Getting to Yes to Yes”, un bestseller de cincisprezece milioane de copii tradus în peste treizeci și cinci de limbi, și autorul lui „Past Past No”, Getting Past No, The Power of a Positive No, The Third Side, și, al celui mai recent, premiatul Getting to Yes with Yourself.

În ultimii treizeci și cinci de ani, William a fost negociator și mediator în conflictele care au pornit de la atacurile minelor de cărbune din Kentucky, până la grevele etnice din Orientul Mijlociu, Balcani și fosta Uniune Sovietică. Cu fostul președinte Jimmy Carter, William a co-fondat International Negotiation Network, un organism non-guvernamental care încearcă să pună capăt războaielor civile din întreaga lume. În anii 80, el a ajutat guvernul SUA și pe cel sovietic să creeze centre de criză nucleară pentru a evita un război nuclear accidental. În această calitate, a fost consultant la Centrul de gestionare a crizelor la Casa Albă.

Licențiat ca antropolog, cu un B.A. la Yale și un doctorat la Harvard, William și-a desfășurat cercetările cu privire la negocieri nu numai în sala de consiliu și la masa de negocieri, ci și în conflicte directe în Kalahari și Noua Guinee.

Cărți publicate:

RĂSPUNSUL LOR... „DA!“ Negociază înțelept fără a ceda Bruce PATTON, Roger FISHER, William URY

Editura Amaltéa Fondată 1992
București, România

Tel.: 021 210 4555, 021 210 6522
E-mail: info@amaltea.ro

Copyright © 2024 Editura Amaltéa. Toate drepturile rezervate.