Editura Amaltea
0 produse - 0 lei Coș

Autori Win WENGER

Win Wenger este un pionier în domeniile creativității, învățării accelerate și dezvoltării minții. Fost profesor de colegiu, Dr. Wenger este un formator renumit în întreaga lume și autorul a 55 de cărți publicate, incluzând un text descoperitor de tehnici-forte pentru a facilita descoperirea științifică și invenția tehnică, Discovering the Evident.

Win Wenger a fondat, de asemenea, o organizație fără scop lucrativ, intitulată Project Renaissance. Această organizație este dedicată creșterii potențialului indivizilor și accelerării zorilor unei noi Renașteri.

Project Renaissance conține invenții majore pe care Win le-a lansat în domeniul public, recenzii ale cărților sale, descrieri ale tehnicilor creative de rezolvare a problemelor, programe și cursuri de pregătire sponsorizate de Project Renaissance dar și o multitudine de alte materiale de interes pentru cei care vizează creșterea IQ-ului.

„ Win Wenger a fost și este un personaj extrem de influent în lumea dezvoltării personale și profesionale. Munca sa a influențat întregul domeniu de dezvoltare personală.!`- Michael Breen, MBNLP.com

Cărți publicate:

Editura Amaltéa Fondată 1992
București, România

Tel.: 021 210 4555, 021 210 6522
E-mail: info@amaltea.ro

Copyright © 2024 Editura Amaltéa. Toate drepturile rezervate.