Editura Amaltea
0 produse - 0 lei Coș

MITUL ÎNTREPRINZĂTORULUIDezvoltă-ți afacerea într-o manieră productivă

Arhiva

Descriere

Michael Gerber risipește miturile care înconjoară pornirea unei afaceri proprii și ne arată cum ipotezele obișnuite pot sta în calea unei bune administrări. Apoi ne conduce prin etapele vieții unei afaceri de la copilăria antreprenorială, prin chinurile de creștere ale adolescenței, către perspectiva antreprenorială matură, care este lumina călăuzitoare a oricărei afaceri de succes și ne demonstrează cum putem dezvolta o viziune puternică pentru firma proprie.

În final, Gerber face distincția vitală și adesea neglijată, dintre a lucra la afacerea proprie și nu în afacerea proprie. După ce vei citi varianta revizuită a lucrării Mitul Întreprinzătorului, vei fi cu adevărat capabil să îți dezvolți afacerea într-o manieră productivă.

Mai multe despre Michael E. Gerber și E-Myth la www.e-myth.com.

Michael E. GERBER

Michael E. Gerber este o adevărată legendă în materie de antreprenoriat, revista Inc. numindu-l „Guru pentru afacerile mici din întreaga lume”.

Gerber început cu peste 40 de ani în urmă să abordeze o nevoie semnificativă pe piața întreprinderilor mici: întreprinderile deținute în principal de persoane cu abilități tehnice, dar cu puține abilități în a-și crește afacerea.

De-a lungul anilor, companiile lui Michael E. Gerber au ajutat sute de mii de clienți proprietari de afaceri mici să-și transforme cu succes business-ul în operațiuni de nivel mondial.

Editura Amaltéa Fondată 1992
București, România

Tel.: 021 210 4555, 021 210 6522
E-mail: info@amaltea.ro

Copyright © 2024 Editura Amaltéa. Toate drepturile rezervate.