Editura Amaltea
0 produse - 0 lei Coș

MITUL MANAGERULUINu contează câte idei ai, ci câte materializezi

Arhiva

Descriere

La un deceniu după primul său bestseller, Mitul Întreprinzătorului, Michael Gerber - întreprinzător, scriitor și orator extraordinar - revine. Inspirându-se din lecțiile învățate de-a lungul experienței sale cu peste 15.000 de organizații mici, mijlocii și mari, Gerber a descoperit adevărul ce se ascunde în spatele ineficienței managementului și propune soluțiile pentru îndreptarea acestei situații.

Gerber are meritul de a detrona mitul cel mai larg adoptat, conform căruia suntem capabili să conducem orice și pe oricine, cu excepția propriei persoane. Drept reacție la aceste "percepții mitice", Gerber propune o alternativă inovatoare și incitantă la managementul clasic.

Cartea pune întrebări esențiale care privesc viața și cariera noastră. Ca răspuns, Mitul Managerului explorează modul în care fiecare manager trebuie să își asume responsabilitatea pentru propria viață, să reconcilieze viziunea personală cu cea a organizației și să își dezvolte o mentalitate antreprenorială pentru a avea succes atât la nivel individual, cât și organizațional.

Michael E. GERBER

Michael E. Gerber este o adevărată legendă în materie de antreprenoriat, revista Inc. numindu-l „Guru pentru afacerile mici din întreaga lume”.

Gerber început cu peste 40 de ani în urmă să abordeze o nevoie semnificativă pe piața întreprinderilor mici: întreprinderile deținute în principal de persoane cu abilități tehnice, dar cu puține abilități în a-și crește afacerea.

De-a lungul anilor, companiile lui Michael E. Gerber au ajutat sute de mii de clienți proprietari de afaceri mici să-și transforme cu succes business-ul în operațiuni de nivel mondial.

Editura Amaltéa Fondată 1992
București, România

Tel.: 021 210 4555, 021 210 6522
E-mail: info@amaltea.ro

Copyright © 2024 Editura Amaltéa. Toate drepturile rezervate.