Editura Amaltea
0 produse - 0 lei Coș

MONOLOGURILE VAGINULUIDespre dragoste și alte întâmplări

Stoc epuizat

Descriere

Monologurile vaginului sunt o celebrare a sexualității feminine, dezvăluite pe de-a-ntregul, fără a i se știrbi nimic din complexitatea și misterul - uneori căzute în profan. Venerate drept biblia noii generații de femei, Monologurile au fost puse în scenă în colțuri nebănuite ale lumii, inspirând o puternică mișcare - Ziua V - ce militează pentru oprirea violenței împotriva femeilor.

Câștigătoare a premiului Obie, veritabilă capodoperă a lui Eve Ensler - plină de spiritualitate și eliberată de false pudori, respirând compasiune și înțelepciune - da glas celor mai profunde fantezii și temeri feminine; singură garanție oferită e aceea că nici unul dintre cititorii acestei cărți nu va mai privi corpul feminin și nu se va mai gândi la sex în aceeași manieră că înainte.

Eve ENSLER

Eve Ensler este dramaturg și câștigătoare a premiului Tony, autoarea The Vagina Monologues, carte tradusă în peste 48 de limbi și interpretată în peste 140 de țări.
Ensler a fost numită una dintre cele „100 de femei cele mai influente ale The Guardian”. A scris numeroase articole pentru această publicație, pentru Huffington Post, International Herald Tribune, Elle France, La Republica și Time Magazine.
Experiența lui Ensler interpretând The Vagina Monologues a inspirat-o să creeze V-Day, o mișcare activistă globală care militează pentru stoparea violenței împotriva femeilor.
Până în prezent, mișcarea V-Day a strâns peste 100 de milioane de dolari, a educat milioane de femei prin campanii internaționale, media și PSA (Public Service Announcements); a creat adăposturi și a finanțat peste 13.000 de programe anti-violență în Afganistan, Congo, Kenya, India și Irak.
În 2012, Eve a inițiat ONE BILLION RISING, care este cea mai mare campanie de acțiune în masă împotriva violenței.

Editura Amaltéa Fondată 1992
București, România

Tel.: 021 210 4555, 021 210 6522
E-mail: info@amaltea.ro

Copyright © 2024 Editura Amaltéa. Toate drepturile rezervate.