Editura Amaltea
0 produse - 0 lei Coș

MOȘTENITORUL IMPERIULUITrilogia ultimului lord al întunericului

Număr pagini: 288 Format: 13.5 x 20.5 cm
Arhiva

Descriere

Continuarea autorizată a legendarei saga Star Wars, cel mai popular ciclu din istoria cinematografiei, relatat cu măiestrie de Timothy Zahn, câștigător al premiului Hugo.

Au trecut cinci ani de la Întoarcerea cavalerului Jedi; Alianța Rebelă a distrus Steaua Morții, i-a înfrânt pe Darth Vader și pe Împărat și a alungat resturile Flotei imperiale într-un colț îndepărtat al galaxiei. Prințesa Leia și Han Solo s-au căsătorit și așteaptă gemeni Jedi. Iar Luke Skywalker a devenit primul dintr-un șir îndelung așteptat de cavaleri Jedi.

Dar, la mii de ani-lumină depărtare, ultimul dintre Warlorzii Împăratului a preluat comanda Flotei Imperiale, a pregătit-o pentru război și a ațintit-o spre inima fragilă a Noii Republici. Acest războinic întunecat a făcut două descoperiri vitale care ar putea să distrugă tot ceea ce s-au luptat să clădească bărbații și femeile curajoase din Alianța Rebelă. Confruntarea explozivă care rezultă este o epopee impresionantă de acțiune, invenție, mister și spectacol la scară galactică: pe scurt, o poveste demnă de renumele STAR WARS.

Timothy ZAHN

Timothy Zahn este autorul a peste cincizeci de romane, mai mult de o sută de nuvele și a cinci colecții de short-fiction. În 1984, a câștigat premiul Hugo pentru cel mai bun roman. Zahn este faimos pentru seria romanelor sale din Războiul Stelelor (Thrawn, Thrawn: Alliances, Thrawn: Treason, Heir to the Empire, Dark Force Rising, The Last Command, Specter of the Past, Vision of the Future, Survivor’s Quest, Outbound Flight, Allegiance, Choices of One, and Scoundrels). Celelalte cărți ale sale includ StarCraft: Evolution, serialul Cobra, seria Quadrail și seria Dragonback. Zahn este licențiat în fizică la Michigan State University și are un masterat la Universitatea din Illinois.

Editura Amaltéa Fondată 1992
București, România

Tel.: 021 210 4555, 021 210 6522
E-mail: info@amaltea.ro

Copyright © 2024 Editura Amaltéa. Toate drepturile rezervate.