Editura Amaltea
0 produse - 0 lei Coș

NLP - CALEA SUCCESULUIProgramarea neurolingvistică

Arhiva

Descriere

Ce este NLP? "Studiul excelenței umane și modul în care această poate fi reprodusă. (Grinder) "Abilitatea de a stăpâni stările în care te găsești prin controlarea propriului creier." (Bandler)

De ce este NLP calea succesului? Succesul este o stare dorită. Este o destinație pe care fiecare om și-o propune, după criterii care îi aparțîn în totalitate. Nevoia de a avea un tel este vehiculul care te propulsează în călătoria pe calea succesului.

Pentru a-l obține și a te bucura de el, succesul trebuie să fie bine programat. A fi capabil să îți programezi succesul înseamnă a te asigura că drumul pe care te găsești este cel dorit. NLP te învață două lucruri prin care poți descoperi drumul succesului: cunoșterea modului în care funcționează mintea ta și abilitatea de comunicare. În aceste domenii, NLP este o știință.

Andy SZEKELY

Andy Szekely - antreprenor, autor şi speaker, are o vechime de 20 de ani în piaţa de training&coaching din România. Familiar publicului în anii de debut ai NLP, Andy a organizat conferințe și seminarii deschise pe teme de dezvoltare personală și leadership. Andy este autorul mai multor cărţi și produse multimedia pe teme de dezvoltare personală şi profesională publicate în România.

Editura Amaltéa Fondată 1992
București, România

Tel.: 021 210 4555, 021 210 6522
E-mail: info@amaltea.ro

Copyright © 2024 Editura Amaltéa. Toate drepturile rezervate.