Editura Amaltea
0 produse - 0 lei Coș

NLP - ÎNVAȚĂ SĂ CONVINGIÎn afaceri, vânzări, relații și societate

Arhiva

Descriere

Mai întâi, repetiții și exerciții mentale. Apoi, aliniere pentru stabilirea raportului. După raport, oglindire: respiră ca interlocutorul tău, vorbește în același ritm cu el. Pătrunde în mintea lui, trage de imagini în sus sau în jos, mai la stânga sau mai la dreapta, poziționează-le așa cum îți convine. Și, cel mai important, fii congruent.

Tonul vocii, tempo-ul, mișcările pe care le faci, toate îți afectează comportamentul și atitudinea. Programarea neuro-lingvinstica nu este o metodă de a manipula oamenii. Te va învăța să deschizi calea pentru ca procesele naturale ale acestora să lucreze în favoarea ta.

Inițiații știu despre ce este vorba. Novicii vor afla. Toți trebuie să se pregătească însă pentru un discurs subtil, zglobiu, plin de umor. Pentru că, nu uita, trebuie să dai dovadă mereu de un comportament flexibil. Pe cei care nu se comportă în moduri cât mai variate pentru a descoperi cum să genereze mai multe oportunități nu ii așteaptă zile prea bune. Succesul, pe orice plan, poate deveni o destinație sigură.

Richard BANDLER

Richard Bandler este co-creator al programării neuro-lingvistice(o metodologie concepută pentru a înțelege și schimba modelele de comportament uman), formator în self-help, matematician, filozof, profesor, artist și compozitor. Vreme de patru decenii, Richard Bandler a contribuit la crearea unui veritabil tezaur de cunoștințe ce a schimbat pentru totdeauna educația și medicina. Este consultant pentru numeroase companii: US Military, US Intelligence Agency, Major League Baseball, jucători din NFL și sportivi olimpici. Este, ceea ce putem numi, un adevărat designer de programe de formare.

http://www.richardbandler.com

Editura Amaltéa Fondată 1992
București, România

Tel.: 021 210 4555, 021 210 6522
E-mail: info@amaltea.ro

Copyright © 2024 Editura Amaltéa. Toate drepturile rezervate.