Editura Amaltea
0 produse - 0 lei Coș

Note de stagii si lucrari practiceAnestezie si terapie intensiva

Stoc epuizat

Descriere

Lucrarea Note de stagii si lucrari practice – Anestezie si terapie intensiva este o carte-suport, adaptata nevoilor contemporane de accesare si aplicabilitate rapida a informaţiei teoretice, aducandu-se in discutie teme de actualitate cand vine vorba despre obtinerea si protejarea starii de sanatate, dar si pentru insusirea celor mai importante tehnici de salvare a vietii in situatii grave.

Structurata intr-o forma accesibila, excelent sistematizata, lucrarea permite consultarea cu usurinta din punct de vedere practic. Regasim informatii esentiale, necesare medicilor si studentilor, dar si ilustratii de o mare valoare didactica despre resuscitarea cardiorespiratorie, managementul cailor respiratorii, insuficienta respiratorie acuta, monitorizarea hemodinamica a pacientului critic, terapia durerii si anestezia.

Ovidiu N. PENES

Dr. Ovidiu N Peneș este specializat in Age Management in Statele Unite ale Americii acreditat in anul 2011 după o experientă de peste 15 ani in aria medicinei de reintinerire medicala, regenerativa si de preventie personalizata.

Activ in viata internationala a Medicinei Age Management și Anti Aging este lector la numeroase congrese si conferinte internationale de marca de la Londra sau Paris avand de asemenea colaborari clinice si supraspecializari in aplicatia terapeutica a studiului genomului uman.

Maria Elena Ivascu

Editura Amaltéa Fondată 1992
București, România

Tel.: 021 210 4555, 021 210 6522
E-mail: info@amaltea.ro

Copyright © 2023 Editura Amaltéa. Toate drepturile rezervate.