Editura Amaltea
0 produse - 0 lei Coș

NOUA REVOLUȚIE A BUNĂSTĂRIICum să faci avere într-o industrie ce va depăși un trilion de dolari

Arhiva

Descriere

Nouă revoluție a bunăstării a avut un profund ecou în întreaga lume, dezvăluind o industrie nouă și infinită, care se referă la alimentație corectă, la exerciții fizice, odihnă, muncă, economii, vârstă și la aproape orice alt aspect al vieții.

Paul Zane Pilzer, economistul care a câștigat primele zece milioane de dolari înainte să împlinească 30 de ani, îți arată cum să îți formulezi miza în această oportunitate imensă - cum să îți găsești locul în această industrie care îți oferă o nouă viață și care nu numai că îți poate aduce o avere, dar îți va face și incredibil de mult bine.

El le arată oamenilor de știință, proprietarilor de săli de fitness, oamenilor de afaceri, producătorilor de alimente, medicilor sau altor persoane interesate de starea de bine că fac parte dintr-o revoluție la nivel mondial.

Paul Zane PILZER

Paul Zane Pilzer este economist, antreprenor, professor și New York Times bestseller autor al zece cărți și zeci de articole în publicații academice.

Este fondatorul Zane Publishing (1989), The American Academy (2005) și Zane Prep (2011), trei companii de top care folosesc tehnologia pentru a îmbunătăți educația K-12 la nivel mondial.

Pilzer’s Unlimited Wealth (Crown) - explică modul în care trăim într-o lume cu resurse fizice nelimitate din cauza tehnologiei avansate rapid. După ce a citit Unlimited Wealth, regretatul Sam Walton, fondatorul Wal-Mart, a declarat că a fost „uimit de capacitatea business a lui Pilzer” dar, mai ales, de „capacitatea sa de a o pune în termenii laici”.

Pilzer’s God Wants You to be Rich: The Theology of Economics (Simon & Schuster) explică modul în care fundamentul sistemului nostru economic se bazează pe moștenirea noastră iudeo-creștină. Acest best-seller de afaceri din New York Times a fost prezentat pe prima pagină a The Wall Street Journal și în emisiunile de televiziune din întreaga lume.

Pilzer`s New Wellness Revolution (Wiley) identifică noua industrie a wellness-ului. Pentru această carte, Pilzer a primit un Honorary Doctorate in Public Service și a fost numit „New York Guru” de The New York Times.

The Next Millionaires (Momentum Media) Pilzer explică de ce numărul milionarilor se dublează în fiecare deceniu și modul în care oamenii obișnuiți pot deveni unul dintre ei.

Fost comentator la National Public Radio și CNN, Pilzer s-a aflat de multe ori pe prima pagină a revistei The Wall St. Journal și pe coperta 1 a peste 100 de reviste.

Editura Amaltéa Fondată 1992
București, România

Tel.: 021 210 4555, 021 210 6522
E-mail: info@amaltea.ro

Copyright © 2022 Editura Amaltéa. Toate drepturile rezervate.