Editura Amaltea
0 produse - 0 lei Coș

NU-ȚI PIERDE MINȚILE CÂND VREI SĂ SLĂBEȘTIPonturi pentru supraviețuire

1900 lei

Descriere

Te consolezi că a ronțăi după zece seara nu contează cu adevărat? Te convingi că atâta timp cât savurezi o singură felie, doar o bucată din prăjitură cu spumă de ciocolată, nu comiți nici o abatere de la regulile respectate de fanii alimentelor cu un conținut scăzut de calorii?

Chiar dacă urmezi o dietă cunoscută sau ți-ai conceput propria metodă crudă de abstinență, trebuie să știi că nu eșți singur. Au simțit și alții că bunele intenții și rațiunea dispar într-o clipită când îți este foame! Pentru a-ți întări voința în timp ce faci eforturi să-ti micșorezi talia, ai nevoie de o porție bună de râs.

Această carte neobișnuită despre oameni obișnuiți oferă și înțelegere, dar și ponturi care te pot ajuta, pentru că sunt fructul experienței, și nu al teoriei fade venind din partea celor care nu s-au aflat niciodată pe marginea prăpastiei.

Vei găsi povestiri reale semnate de cei care nu și-au pierdut mințile și nici umorul și au reușit să își păstreze sănătatea, pofta de viață, rezistând gustărilor "nevinovate" și tentației de după miezul nopții. Povestiri reale și sfaturi practice despre cum să uiți de ispită, de mesele copioase și de gustările interzise de la miezul nopții.

Pam BRODOWSKY

Pamela Brodowsky este fondatoarea agenției literare International Literary Arts, public speaker și autoarea a două titluri de referință. Locuiește în Moscow, Pennsylvania.

Editura Amaltéa Fondată 1992
București, România

Tel.: 021 210 4555, 021 210 6522
E-mail: info@amaltea.ro

Copyright © 2024 Editura Amaltéa. Toate drepturile rezervate.