Editura Amaltea
0 produse - 0 lei Coș

NU-ȚI PIERDE MINȚILE CÂND VREI SĂ TE LAȘI DE FUMATPonturi pentru supraviețuire

1900 lei

Descriere

Plasturele de nicotină nu mai păcălește pe nimeni și deja ai mestecat destulă gumă sau poate mai multe unghii decât poți număra. Zona specială pentru fumat din afara clădirii biroului tău te atrage încă și fiecare minut în care nu îți aprinzi o țigară e o adevărată tortură. Oricât de mult timp ai fost fumător și în ciuda faptului că ai jurat că vei renunța de MÂINE, este greu să reziști momentelor de provocare fizică, de anxietate și sentimentelor de vinovăție.

Ai nevoie mai mult că niciodată de... nu, nu de o țigară, ci de o porție bună de râs și de sfaturi de la oameni care au reușit înaintea ta. Această carte neobișnuită despre oameni obișnuiți oferă și înțelegere, dar și ponturi care te pot ajuta, pentru că sunt fructul experienței și nu al teoriei fade venind din partea celor care nu s-au aflat niciodată pe marginea prăpastiei. Vei găsi povestiri reale semnate de cei care nu și-au pierdut mințile și nici umorul în primele linii ale bătăliei împotriva dorințelor, și-au întărit voința și, în cele din urmă, au reușit.

Povestiri reale și sfaturi practice despre cum să uiți de dependența de nicotină, să nu te îngrași și să faci față poftelor.

Pam BRODOWSKY

Pamela Brodowsky este fondatoarea agenției literare International Literary Arts, public speaker și autoarea a două titluri de referință. Locuiește în Moscow, Pennsylvania.

Evelyn FAZIO

Evelyn M. Fazio este award-winning publisher. A lucrat la Prentice Hall, Simon & Schuster, Random House și Marshall Cavendish și a fost editorul fondator al WestSide Books. Evelyn a lucrat pentru distribuitorul de carte Baker & Taylor, înființând programul lor de achiziții de cărți electronice în cadrul căruia a lucrat cu edituri din întregul domeniu. Este agent literar din 2004 și redactor independent de mult mai mulți ani. Evelyn deține un M.A. în istorie de la Universitatea din Connecticut și un B.A. de la Universitatea Bridgeport. Este coautor a șapte cărți de non-ficțiune, dintre care șase alcătuiesc seria Staying Sane.

Editura Amaltéa Fondată 1992
București, România

Tel.: 021 210 4555, 021 210 6522
E-mail: info@amaltea.ro

Copyright © 2024 Editura Amaltéa. Toate drepturile rezervate.