Editura Amaltea
0 produse - 0 lei Coș

Orice s-ar întâmpla un lider își respectă promisiunileCele 10 principii esențiale ale responsabilității

3500 lei

Descriere

O carte esentiala pentru toti cei care se simt blocati sau au sentimentul ca nu avanseaza deloc. O carte despre responsabilitate si despre cele zece angajamente esentiale pe care trebuie sa le respecti daca vrei sa dai tot ce ai tu mai bun, sa atragi oameni de calitate, sa prosperi, sa stabilesti relatii fructuoase si sa ii ajuti pe cei din jur sa aiba o viata plina de insemnatate.

Nu poti schimba lumea, dar te poti schimba pe tine, fiind mai responsabil. Daca suficient de multi oameni isi propun sa se schimbe in bine, atunci se va produce o transformare de proportii. Totul incepe cu tine!

Sam Silverstein, fost presedinte al Asociatiei Nationale a Speakerilor din Statele Unite, este fondatorul si CEO-ul companiei care ii poarta numele, dedicata construirii unei culturi organizationale care sa puna accentul pe responsabilitate. Este autorul mai multor bestselleruri, sustine conferinte in toata lumea si colaboreaza cu diferite companii, agentii guvernamentale, comunitati si organizatii.

Sam SILVERSTEIN

Recunoscut la nivel global ca expert în leadership, Global Gurus l-a numit recent pe Sam Silverstein drept unul dintre cei mai buni 30 de profesioniști ai culturii organizaționale din lume. Autorul a opt cărți, No More Excuses, I Am Accountable, No Matter What, Non Negotiable, Making Decicements Accountable și The Success Model, Sam Silverstein este fondatorul The Accountability Movement ™, o organizație axată pe construirea unei comunități pline de oameni cu minți asemănătoare, care își cunosc și își trăiesc valorile și își respectă angajamentele.

Editura Amaltéa Fondată 1992
București, România

Tel.: 021 210 4555, 021 210 6522
E-mail: info@amaltea.ro

Copyright © 2024 Editura Amaltéa. Toate drepturile rezervate.