Editura Amaltea
0 produse - 0 lei Coș

PATHOLOGY AND THERAPEUTICS FOR PHARMACISTS

Arhiva

Descriere

Această carte este de fapt un manual pentru studenții la farmacie, pentru farmaciști, dar și pentru alți profesioniști din domeniul sănătății care adoptă o abordare integrată a principiilor fiziopatologice și farmacoterapeutice, care stau la baza tratamentului bolilor. Lucrarea se bazează pe mulți ani de experiență în predarea cursurilor de farmacie clinică în Marea Britanie.

Informațiile sunt prezentate în mod sistematic și ușor de urmărit. Organizată pe secțiuni, fiecare dedicată câte unui sistem biologic, secțiuni împărțite în capitole, pe boli aferente fiecărui sistem, cu detalii amănunțite de patologie și terapeutică (de unde și titlul), urmate apoi de informații privind diagnosticul, simptomele, tratamentul și managementul optim.

Această a treia ediție a cărții „Pathology and Therapeutics for Pharmacists“ a fost complet revizuită și actualizată pentru a reflecta progresele înregistrate în practica terapeutică și în înțelegerea multor stări de boală.

Printre modificările aduse se numără: un nou capitol despre bolile hematologice; încorporarea ghidurilor terapeutice naționale și internaționale bazate pe dovezi; adăugarea bolilor tiroidiene în capitolul despre endocrinologie; un capitol revizuit în profunzime despre procesele patologice și capitole reordonate pentru a reflecta succesiunea din British National Formulary.

Russell J. GREENE

Editura Amaltéa Fondată 1992
București, România

Tel.: 021 210 4555, 021 210 6522
E-mail: info@amaltea.ro

Copyright © 2024 Editura Amaltéa. Toate drepturile rezervate.