Editura Amaltea
0 produse - 0 lei Coș

PE CULMILE SUCCESULUINu-ți fie frică de înălțime!

Arhiva

Descriere

Cel mai convingător și mai apreciat orator al timpurilor noastre, Zig Ziglar, a conceput manualul care te va ajuta să-ți examinezi mintea și spiritul, pentru a elimina "gândirea îmbâcsită" și a evita "împietrirea atitudinii".

Ziglar îți oferă, fără rezerve, crezul său imbatabil: Puteți avea tot ce vă doriți în viață dacă vă ajutați semenii să-și vadă visurile împlinite. Filozofia de viață a unuia dintre cei mai cunoscuți autori moțivaționali, tălmăcită în nenumărate limbi străine și renăscută de peste cincizeci de ori de sub tipar, este expusă cu minuțiozitate și susținută de exemple grăitoare, menită fiind să explice pas cu pas formula deja verificată a evoluției individuale și a succesului personal.

Lectura va dezvălui importanța unor trăsături valoroase precum cinstea, loialitatea, credința, integritatea și caracterul personal, va lămuri valoarea unei imagini de sine favorabile și va da la iveală trucurile despre cum o poți dobândi. Va revela, de asemenea, motivul pentru care obiectivele personale joacă un rol esențial în obținerea succesului și te va învăța cum să-ți stabileșți și să-ți realizezi propriile obiective, dar și să cultivi relații sănătoase cu cei din jur.

Succesul nu este o destinație, ci o călătorie, și acum te poți bucura de fiecare pas!

Zig ZIGLAR

Zig Ziglar este o autoritate în domeniul motivației și dezvoltării personale. El este creierul din spatele cursului „EU POT” („I CAN”), care se predă în mai mult de 3.000 de școli. Companii din întreaga lume îi folosesc cărțile, programele video și CD-urile de formare pentru a-și instrui și motiva eficient angajații.

Zig Ziglar a îmbunătățit cariera multor oameni prin strategii valoroase care ținteau nu doar optimizarea vânzărilor, ci și cum să o facă în mod profesionist.

Editura Amaltéa Fondată 1992
București, România

Tel.: 021 210 4555, 021 210 6522
E-mail: info@amaltea.ro

Copyright © 2024 Editura Amaltéa. Toate drepturile rezervate.