Editura Amaltea
0 produse - 0 lei Coș

POȚI AVEA TOT CE ÎȚI DOREȘTITrebuie doar să vrei cu adevărat

2500 lei

Descriere

Principiul succesului fără efort se află în centrul a tot ce vei afla din această carte. Vei descoperi tainele cunoașterii și ale încrederii în sine, ale inspirației și chiar ale iubirii de sine, cei patru stâlpi ai unei vieți extraordinare. De asemenea, vei învăța despre secretele fundamentale ale succesului obținut fără efort, acel tip de succes în care pare că ai obținut ceea ce îți doreai fără ca măcar să fi încercat. Adesea ne gândim la aceste experiențe ca la anomalii, accidente fericite care au loc în timp ce noi continuăm să lucrăm cu adevărat la a obține ceea ce vrem de la viața noastră.

De fapt, experiențele succesului fără efort sunt cheile pentru a găsi și a merge pe calea inspirației către planul unic pentru succes, fericire și împlinire care este trasat în inima și în viața noastră în fiecare zi.

Există nouă obstacole-cheie pe care oamenii și le impun pentru a se împiedica să obțină orice vor în viață. Indicii, tehnici și strategii de acțiune testate sunt disponibile pentru a te debloca și a înainta spre idealurile tale. Dar există un secret...
Va trebui să permiți ca acest lucru să fie mai ușor decât crezi, mai rapid decât te aștepți și mai distractiv decât îți poți închipui. Ești gata?

Michael NEILL

Michael Neill este autor, speaker și lider de renume la nivel internațional, care consideră că stresul și lupta reprezintă o condiție prealabilă pentru creativitate și succes. Cărțile sale cele mai vândute, podcast-urile, sesiunile de coaching au inspirat milioane de oameni din întreaga lume.

Misiunea lui Michael Neill este de a dezlănțui potențialul uman, umorul, iar aceasta a făcut din el un catalizator îndrăgit de către manageri, lideri, artiști și oricine a dorit să obțină mai mult de la el însuși.

Editura Amaltéa Fondată 1992
București, România

Tel.: 021 210 4555, 021 210 6522
E-mail: info@amaltea.ro

Copyright © 2024 Editura Amaltéa. Toate drepturile rezervate.