Editura Amaltea
0 produse - 0 lei Coș

Protocoale de diagnostic şi tratament în Pediatrie - 2019

Stoc epuizat

Descriere

Această carte a fost realizată de un colectiv de autori: [click]

Actuala ediție a Protocoalelor de Diagnostic și Tratament în Pediatrie, elaborată sub egida Societății Române de Pediatrie, conține protocoalele din edițiile precedente, majoritatea actualizate, precum și un număr de protocoale noi.

Ţinând cont de aprecierile favorabile de care s-au bucurat edițiile precedente și materializând dorința de a actualiza, pe baza unor dovezi recente, unele abordări de ordin diagnostic și terapeutic, s-a considerat decizia de reeditare a Protocoalelor de Diagnostic și Tratament în Pediatrie pe deplin justificată.

Protocoalele cuprinse în carte – adresate rezidenților, medicilor pediatri și medicilor de familie care îngrijesc copii – sunt prezentate astfel încât informațiile utile, sintetice și practice să fie uşor de accesat, oferind date preţioase pentru diagnosticul și tratamentul majorității bolilor caracteristice patologiei pediatrice cu care medicii se confruntă mai frecvent în practica de zi cu zi.

Colectivul redacțional îi roagă pe cei care vor utiliza aceste protocoale să formuleze aprecieri critice care, în eventualitatea unei noi ediții, vor contribui la perfecţionarea acestui instrument de lucru.

Doina Anca PLEȘCA

Prof. Dr. Doina Anca Pleşca este preşedintele Societăţii Române de Pediatrie, membru supleant în Agenţia Europeană a Medicamentului, Comitetul de Pediatrie, director al Departamentului de Pediatrie din Facultatea de Medicină, Universitatea de Medicină şi Farmacie "Carol Davila", Bucureşti, Clinica de Pediatrie a Spitalulului Clinic de Copii "Dr. Victor Gomoiu", Bucureşti, conducător de doctorat, medic primar pediatru, supraspecializare pneumologie pediatrică, preşedinte şi lector invitat la numeroase conferinţe şi congrese naționale şi internaţionale.

Editura Amaltéa Fondată 1992
București, România

Tel.: 021 210 4555, 021 210 6522
E-mail: info@amaltea.ro

Copyright © 2024 Editura Amaltéa. Toate drepturile rezervate.