Editura Amaltea
0 produse - 0 lei Coș

PUNEȚI-VĂ PE ROATE AFACEREA VISATĂManualul reușitei în afaceri

Arhiva

Descriere

"În fiecare dimineață, sub dus, 1000 de oameni au idei sclipitoare, iar 999 dintre ei uită de ele în timp ce ies grăbiți pe ușă pentru a ajunge acolo unde lucrează... pentru altcineva. Dacă vrei să fii unicul dintre cei 1000 care își transpune visul în realitate, nu ai voie să nu citeșți această carte." - Donald Asher, numărul 1 în domeniul orientării profesionale, autor al Asher`s Bible of Executive Resumes - UITĂ DE PRETEXTE!

Nu ai nevoie de un MBA sau de 50.000 de dolari. Pentru a-ți lansa afacerea și a o menține pe piață, îți trebuie doar pasiune, sprijin și experiența reală a întreprinzătorilor. Din fericire, prin Puneți-vă pe roate afacerea visată le vei avea pe toate trei.

În acest adevărat Manual al reușitei în afaceri, un ghid plin de informație, dar și de inspirație, Romanus Wolter - liderul incontestabil al dezvoltării afacerilor - te conduce prin toate etapele reușitei personale și profesionale. Nu întâmplător, primul pas este o evaluare a motivației și a compatibilității cu ideea de afaceri pe care o ai. Apoi, de la brainstorming și marketing, până la prezentarea în fața lumii, cunoașterea mediului de afaceri și a competiției, autorul te ghidează energic de-a lungul întregului drum, pentru a iniția afacerea, a obține profit și a o menține în perfectă stare de funcționare.

Romanus WOLTER

Abilitatea lui Romanus de a se adapta și recrea strategii i-a permis mereu să prindă oportunitățile. Romanus a scris/a produs/ regizat lungmetraje care au fost distribuite prin intermediul unor ediții teatrale limitate, Amazon, iTunes, Redbox, Walmart, Target, Best Buy, Netflix și altele. Specialități: Infectious optimism; Collaboration; Motivating exceptional talent; Breaking broad goals into achievable milestones; Hiring, Managing and mobilizing diverse teams from 6 to 350 people; Strategic growth partnerships; Product planning and positioning.

Editura Amaltéa Fondată 1992
București, România

Tel.: 021 210 4555, 021 210 6522
E-mail: info@amaltea.ro

Copyright © 2024 Editura Amaltéa. Toate drepturile rezervate.