Editura Amaltea
0 produse - 0 lei Coș

PUTERE NEMĂRGINITĂȘtiința dezvoltării personale

Arhiva

Descriere

Anthony Robbins o numește Știința Dezvoltării Personale. Tu o vei numi ca fiind cel mai bun lucru care ți s-a întâmplat vreodată. Dacă ai visat la o viață mai bună, Putere nemărginită îți va arăta cum să atingi calitatea acelei vieți nemaipomenite pe care ți-o doreșți și o meriți și cum să ai controlul asupra vieții tale personale și profesionale.

Autorul a dovedit la milioane de oameni, prin cărți, casete și seminarii, că prin punerea la treabă a minții pe care o ai, poți face, avea, dobândi sau crea orice îți doreșți pentru viața ta. A învățat șefi de stat, capete încoronate, atleți olimpici, staruri de cinema sau copii cum să dobândească ceea ce-și doresc.

Prin Putere nemărginită el îți face cunoștință cu știința dezvoltării personale și te învață: Cum să afli ceea ce-ți doreșți cu adevărat; Cele șapte minciuni ale succesului; Cum să-ți reprogramezi mintea în câteva minute ca să scapi de frică și de fobii; Secretul de a te apropia instantaneu de orice persoană întâlnită; Cum să copiezi succesul altora; Cele cinci chei ale bogăției și fericirii.

Putere nemărginită este o carte revoluționară de fitness pentru minte. Îți va arăta pas cu pas cum să operezi la nivelul tău maximal de performanțe, dobândind libertate financiară și emoțională, încredere și autoritate și cooperarea celorlalți. Îți va da cunoștințele și curajul de a-ți reconstrui sinele și lumea din jurul tău. Putere nemărginită este o carte-ghid pentru performanțe de vârf într-o eră a succesului.

Pentru a citi recenzia lui Marian Rujoiu, faceți click [aici]

Anthony ROBBINS

Tony Robbins este un antreprenor, #1 autor cel mai bine vândut NY Times, filantrop, #1 life&business strategist. De mai bine de 4 decenii, peste 50 de milioane de oameni s-au bucurat de căldura, umorul și puterea de transformare a evenimentelor organizate de el pe subiecte de afaceri și de dezvoltare personală.

Autor a șase cărți (printre care si cel mai bine vândut titlu internațional), MONEY: Master the Game și UNSHAKEABLE, Robbins a revolutionat vietile a peste 50 de milioane de oameni din 100 de țări prin programele sale audio, video și de life coaching. El a creat un program de dezvoltare personală și profesională  considerat # 1 din toate timpurile și peste 4 milioane de oameni au participat la seminariile sale live. Robbins este președintele unei societăți care cuprinde mai mult de 50 de întreprinderi private, cu vânzări care depășesc 6 miliarde de dolari pe an. El a fost considerat de Accenture ca unul dintre „Top 50 business-intelectuali din lume”, de Harvard Business Press ca unul dintre „Top 200 Gurus Business” și de American Express ca unul dintre „Top Six Business Leaders in the Lumea ”. Este un lider invitat de lideri și a lucrat cu 3 președinți americani, animatori de top - de la Aerosmith până la Green Day, la Usher și Pitbull, precum și sportivi precum Serena Williams, Andre Agassi și Golden State Warriors. În calitate de filantrop, prin parteneriatul său cu Feeding America, Robbins a oferit celor care au avut nevoie de hrană, peste 500 de milioane de mese în ultimii 5 ani. De asemenea, a inițiat programe în peste 1.500 de școli, 700 de închisori și 50.000 de organizații de servicii și adăposturi. El furnizează apă proaspătă pentru 250.000 de oameni pe zi în India pentru a lupta împotriva bolilor transmise de apă, ucigașul numărul unu al copiilor din țara respectivă.

Editura Amaltéa Fondată 1992
București, România

Tel.: 021 210 4555, 021 210 6522
E-mail: info@amaltea.ro

Copyright © 2024 Editura Amaltéa. Toate drepturile rezervate.