Editura Amaltea
0 produse - 0 lei Coș

PUTEREA CONCENTRĂRIICum să obții împlinirea maximă în viață, pe plan personal, financiar și în carieră

Arhiva

Descriere

Șțiți care este primul impediment pe care îl întâmpină oamenii în demersul de a obține ceea ce își doresc? Este vorba de LIPSA DE CONCENTRARE! Cei care știu să se concentreze asupra a ceea ce urmăresc în viață prosperă. Cei care nu, se zbat zadarnic. Între copertele acestui volum vei descoperi strategiile de concentrare întrebuințate de oameni de succes de pe planetă.

Dacă vei studia și vei implementa treptat, dar hotărât, tehnicile pe care autorii ți le vor împărtăși, nu numai că vei înflori din punct de vedere profesional, financiar și personal, dar rezultatele obținute îți vor depăși cu mult imaginația.

Mai exact, vei învăța cum să îți concentrezi forțele și calitățile astfel încât să îți maximizezi veniturile și, în același timp, să te bucuri de un stil de viață mai sănătos, mai satisfăcător și mai echilibrat. Vei descoperi cum - Să te concentrezi asupra punctelor forte și să elimini tot ceea ce te ține în urmă. - Să preschimbi deprinderile nocive în deprinderi pozitive. - Să creezi un echilibru între viața de familie și carieră, fără a te simți vinovat că pierzi timp util. - Să creezi relații interumane folositoare.

Puterea concentrării nu este o carte de citit înainte de culcare; mai mult, lectura se face cu creionul în mână, cu mintea și cu voința încordate la maximum, pentru a putea percepe pe deplin strategiile de urmat. Nu uita că nu există nici o formulă magică pentru a rezolva și a îmbunătăți situația peste noapte, ci e nevoie de angajamentul total al întregii ființe.

Les HEWITT

Les este autor internațional de bestseller-uri și fondatorul programului The Power of Focus Leadership Training, un sistem de focusare dedicat oamenilor de afaceri care doresc o productivitate mult mai crescută, profituri mai mari și mai puțin stress.

The Power of Focus Leadership Training a fost implementat pentru peste 300 de companii din Canada, Statele Unite, Australia, Singapore, Bahrain, Dubai, Rusia, Marea Britanie și Irlanda. Prima sa carte, The Power of Focus(disponibilă în 21 de limbi), la care i-a avut co-autori pe Jack Canfield și Mark Victor Hansen, este un bestseller New York Times # 1 și s-a vândut în peste 825.000 de exemplare în America.

În calitate de coach, Les își provoacă clienții să facă schimbările necesare pentru a avea succes constant (în special să facă acele schimbările la care rezistă!).

Motto-ul său este Focus, follow through and FINISH!

Editura Amaltéa Fondată 1992
București, România

Tel.: 021 210 4555, 021 210 6522
E-mail: info@amaltea.ro

Copyright © 2024 Editura Amaltéa. Toate drepturile rezervate.