Editura Amaltea
0 produse - 0 lei Coș

RĂZBUNAREA SITH

Număr pagini: 352 Format: 13.5 x 20.5 cm
Arhiva

Descriere

Această poveste s-a petrecut cândva,într-o galaxie foarte îndepărtată. Povestea s-a sfârșit. Nu se mai poate face nimic pentru a o schimba. Este o poveste despre dragoste și pierdere, frăție și trădare, curaj și sacrificiu și despre moartea visurilor. Este o poveste despre linia încețoșată dintre ce avem mai bun și ce avem mai rău în noi. Este povestea sfârșitului unei epoci. Este un lucru straniu despre povești: deși totul s-a întâmplat cu multă vreme în urmă și atât de departe încât cuvintele nu pot descrie timpul sau distanțele, se întâmplă chiar acum. Chiar aici. Se întâmplă în timp ce citești aceste cuvinte. Douăzeci și cinci de milenii se încheie. Corupția și trădarea au zdrobit o mie de ani de pace. Nu este numai sfârșitul unei republici. Noaptea se așterne peste civilizația însăși. Pe cerul Coruscantului fulgeră războiul. Este amurgul erei Jedi.
Sfârșitul începe acum... Se naște DARTH VADER!

Matthew STOVER

Matthew Woodring Stover (n. 1962) este un romancier de fantasy și science-fiction american. El este mai cunoscut pentru cele patru romane ale sale Star Wars, inclusiv pentru romanizarea Star Wars: Episode III - Revenge of the Sith. A scris mai multe romane fantastice, printre care Iron Dawn și Jericho Moon. A scris patru povești hibrid de SF / fantasy cu un erou numit Caine: Heroes Die, Blade of Tyshalle și Caine Black Knife, cu cea mai recentă, Caine`s Law, lansată pe 4 aprilie 2012. Opera lui Stover subliniază adesea ambiguitatea morală, veridicitatea psihologică și exploziile de violență intensă.

Stover este profund interesat de diverse forme de arte marțiale, fiind instruit în Degerberg Blend, concept care folosește gândirea din spatele lui Jee Kune Do sau a lui Bruce Lee.

Editura Amaltéa Fondată 1992
București, România

Tel.: 021 210 4555, 021 210 6522
E-mail: info@amaltea.ro

Copyright © 2024 Editura Amaltéa. Toate drepturile rezervate.