Editura Amaltea
0 produse - 0 lei Coș

RELAȚII PERICULOASECum să identifici și să reacționezi la semnalele de alarmă ale unei relații cu potențial abuziv

Stoc epuizat

Descriere

Dacă ar țipa la tine sau te-ar lovi la prima voastră întâlnire ai ști exact ce să faci. O relație afectată de violența domestică nu începe însă niciodată astfel. Majoritatea relațiilor în care apare acest tip de violență debutează intens - cuvinte dulci și pasiune, devotament și siguranță, romantism și sentimentul sincer că ești norocos să trăiești o asemenea poveste de dragoste.

Din fericire, comportamentele care anunță violența domestică pot fi depistate și interpretate drept indicatori ai unui viitor episod violent, cu mult înainte de a suferi primele lovituri.
Scopul acestei cărți - care abordează violența domestică din perspectiva a patru astfel de relații din viața reală - și al autoarei - psiholog clinic, terapeut și consultant - este să te ajute să identifici la timp și să dai atenția cuvenită semnalelor de alarmă ale unei relații cu potențial abuziv.

Violența domestică doare. Lovește în ceea ce este mai important pentru noi: relațiile noastre cu cei dragi. I se poate întâmpla oricui, în orice moment. Nu ține cont de vârstă sau sex. Violența domestică nu se petrece într-un vid: rănește nu numai victimele sale directe, dar și familiile celor implicați și societatea ca întreg. Această carte se concentrează pe prevenirea violenței: cum să te ajuți pe tine și pe cei pe care îi iubești, cum să recunoști și să reacționezi la semnalele care te previn de apariția sa într-o relație.

Noelle NELSON

Noelle C. Nelson este psiholog clinician, consultant și autorul a 12 cărți, cea mai recentă dintre acestea fiind Got a Bad Boss? La baza cărților lui Noelle, seminariilor de coaching și consultanței stau puterea aprecierii: cum să fii mai fericit, mai sănătos și să ai succes la locul de muncă, acasă și în relații.

Editura Amaltéa Fondată 1992
București, România

Tel.: 021 210 4555, 021 210 6522
E-mail: info@amaltea.ro

Copyright © 2024 Editura Amaltéa. Toate drepturile rezervate.