Editura Amaltea
0 produse - 0 lei Coș

RELAXEAZĂ-TE - VIAȚA MERITĂ TRĂITĂ!Folosește-ți umorul pentru a învinge stresul

Arhiva

Descriere

"Prima oară când am asistat la o reprezentație a Lorettei, aproape că am leșinat de atâta râs. Am fost imediat fascinat de această femeie amuzantă. Cea mai bună parte a ei se află chiar în această carte, deci aveți la îndemână un fel de Loretta portabilă oricând veți simți nevoia unei doze de umor care să vă întărească sistemul imunitar sau să vă îmblânzească atitudinea aspră. [...] Deci, următoarea dată când veți avea o durere de cap sau un alt simptom de boală, citiți această carte." - Christiane Northrup, M.D., autorul lucrării Women`s Bodies, Women`s Wisdom RELAXEAZĂ-TE - VIAȚA MERITĂ TRĂITĂ!

Înțelepciunea vieții poate fi dobândită și râzând, nu numai tratând toate situațiile și întâmplările cu seriozitate. Poți să te bucuri de viață și să înveți ceva din ea în același timp? Loretta LaRoche, autoarea mai multor cărți motivaționale de succes, susține cu multă convingere că da.

Povestioarele ei amuzante exemplifică foarte bine acest lucru și sunt modele excelente după care putem să ne ghidăm atunci când ni se pare greu să ne descretim frunțile și să luăm lucrurile mai ușor. Cei mai mulți dintre noi vom recunoaște unele tipare de gândire care ne blochează, de genul: nimic nu e destul, luptă sau fugi, vaicarismele și catastrofismele sau n-am timp! Pentru fiecare dintre ele, Relaxează-te - Viața merită trăită! oferă soluții practice, unele originale, altele îndrăznețe, dar cu siguranță toate vor reuși să stârnească râsul și să provoace un declin revelator care să ne schimbe viața definitiv.

Loretta LAROCHE

Loretta LaRoche este consultant în managementul stresului de peste 30 de ani.

Speaker de nivel internațional, ea deține un portofoliu de clienți foarte diversificați precum: NASA, The New York Times, Microsoft și o serie de alte companii, spitale și organizații Fortune 500.

A susținut conferințe alături de fostul președinte Bill Clinton, Arianna Huffington, Anthony Robbins, Gloria Steinem, Laura Bush, Mia Farrow și mulți alții, pentru mii de participanți. LaRoche a fost vedeta a șapte emisiuni PBS și autoarea a șapte cărți. Cariera ei a inclus, de asemenea, numeroase spectacole one woman show în întreaga țară, iar pasiunea pentru cântat a dus-o la crearea unui album de jazz. Ea crede și își trăiește mesajul, „Viața nu este o repetiție plină de stres!”

Editura Amaltéa Fondată 1992
București, România

Tel.: 021 210 4555, 021 210 6522
E-mail: info@amaltea.ro

Copyright © 2024 Editura Amaltéa. Toate drepturile rezervate.