Editura Amaltea
0 produse - 0 lei Coș

RESURSELE NEBĂNUITEConectați-vă la potențialul vostru ascuns

2500 lei

Descriere

Concluziile recente ale cercetătorilor afirmă că nu ne folosim nici măcar 10% din capacitățile intelectuale reale. Pornind de la această premisă și bazându-se pe ultimele cercetări în domeniul neurostiintei, psihologiei performanței și inteligenței emoționale, Robert K. Cooper își propune să ne pună la îndemână mijloacele prin care să ne trezim la viață și să punem la treabă procentul de peste 90% din capacitatea noastră intelectuală.

Resursele nebănuite explorează și analizează cele patru elemente de bază ale concepției autorului: Încrederea, Energia, Vizionarismul și Îndrăzneala. Dat fiind faptul că avem un potențial ascuns și un destin pe care trebuie să-l trăim, întrucât nimeni nu-l poate trăi în locul nostru, suntem datori, printre altele, să nu ignorăm:

-că avem mai mult de un creier,
-că putem fi iuți fără să ne grăbim,
-că trebuie să știm să ne relaxăm,
-că poziția corpului are o influență covârșitoare asupra dispoziției, dar și asupra atitudinii noastre,
-că originalitatea se cultivă,
-că merită să luptăm pentru cauzele pierdute.

Robert K. COOPER

Profesorul Michael Ray de la Stanford Business School l-a numit într-unul din articolele sale pe Robert Cooper “o veritabilă comoară națională”.
Cooper a fost membru de onoare în cadrul programului Leadership Distinguished Speaker Series și este socotit ca fiind una dintre figurile relevante care pune accent pe neuroștiință și oferă perspective unice companiilor cu care lucrează.

Articolele lui au fost publicate în Strategy&Leadership, iar cărțile sale, printre care The Performance Edge și Executive EQ: Emoțional Intelligence în Leadership & Organizations s-au vândut în milioane de exemplare.

Editura Amaltéa Fondată 1992
București, România

Tel.: 021 210 4555, 021 210 6522
E-mail: info@amaltea.ro

Copyright © 2024 Editura Amaltéa. Toate drepturile rezervate.