Editura Amaltea
0 produse - 0 lei Coș

REUMATOLOGIE PEDIATRICA

Arhiva

Descriere

Autorul prelucreaza intr-o maniera sintetica notiunile de larga circulatie in domeniul reumatologiei, pe care le imbina cu aspecte din experienta acumulata ca practician pediatru. Lucrarea poate fi utila medicilor rezidenti, medicilor de familie si pediatrilor care se confrunta in activitatea lor cu cazuri de patologie musculo-scheletica.
Nicolae Iagaru, absolvent al Facultatii de Pediatrie din Bucuresti in anul 1967, a parcurs prin concurs etapele de asistent stagiar, asistent, sef de lucrari si este in prezent conferentiar la Clinica II Pediatrie IOMC, UMF "Carol Davila" Bucuresti. Este, de asemenea, doctor in medicina, autor si coautor la numeroase lucrari si capitole de carte din domeniul pediatriei.

Nicolae IAGARU

Conf. dr. Nicolae Iagaru, absolvent al Facultății de Pediatrie din București în anul 1967, a parcurs prin concurs etapele de asistent stagiar, asistent, șef de lucrări și este în prezent conferențiar la Clinica II a Institutului Național pentru Sănătatea Mamei și Copilului, Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila”, București.

Și-a asumat misiunea de pionierat pentru înființarea Societății Române de Reumatologie Pediatrică, împreună cu D-na Dr. Mariana Ștefan, prin organizarea – într-o primă etapă – a unui Atelier de lucru (2005), desfășurat în amfiteatrul Institutului pentru Ocrotirea Mamei și Copilului „Alfred Rusescu“ din București.

A coordonat prima Conferință Națională de Reumatologie pediatrică, care a avut loc în mai 2011 la București.

Este, de asemenea, doctor în medicină, autor și coautor la numeroase lucrări și capitole de carte din domeniul pediatriei.   

Editura Amaltéa Fondată 1992
București, România

Tel.: 021 210 4555, 021 210 6522
E-mail: info@amaltea.ro

Copyright © 2024 Editura Amaltéa. Toate drepturile rezervate.