Editura Amaltea
0 produse - 0 lei Coș

REVOLUȚIA COMERȚULUI ELECTRONICTotul despre online business

Stoc epuizat

Descriere

Pentru tot mai mulți oameni, Internetul a devenit indispensabil. La început, veștile despre existența unei noi tehnologii erau îngrijorătoare și pline de confuzie. Pentru unii, ocupați sau prea stresați pentru a realiza ce se întâmplă, Internetul nu era altceva decât un punct dintr-o listă cu activități pentru care nu aveau timp niciodată.

Odată cu Internetul, lumea afacerilor a căpătat o a treia dimensiune: cea virtuală. La fel și oportunitățile care au crescut fulgerător, prilejuind un spectacol nemaivăzut: acela al schimbării peste noapte.

Coy Barefoot vorbește despre revoluția care a modificat pentru totdeauna marketingul în rețea. Despre cum a apărut Quixtar.com, primul mall virtual din lume! World Wide Web și comerțul electronic s-au transformat rapid în forțe ale marilor schimbări din societatea noastră, aducând cu ele o mulțime de provocări și noi posibilități. O șansă unică de a transforma afacerile în creație pură.

Coy BAREFOOT

Personalitate mass media, best-selling autor, istoric, profesor la The University of Virginia. Subiectul care l-a pasionat dintotdeauna pe Coy Barefoot, revoluția informației, se regăsește în cartea sa, care care ne arată cum trei simple litere w aflate la coada alfabetului și-au dat mâna determinând transformări fulminante în societatea modernă. O veritabilă revoluție, Revoluția Informației, a deschis această nouă eră în istoria umanității, nu doar în cea a marketingului și a comerțului electronic. Iar Coy Barefoot nu face altceva decât să ne arate cum internetul a schimbat lumea și, mai ales, ce provocări și oportunități a adus cu sine această nouă forță.

www.coybarefoot.com

Editura Amaltéa Fondată 1992
București, România

Tel.: 021 210 4555, 021 210 6522
E-mail: info@amaltea.ro

Copyright © 2024 Editura Amaltéa. Toate drepturile rezervate.