Editura Amaltea
0 produse - 0 lei Coș

Schimbă-ţi modul de gândire200 de metode cu ajutorul cărora poţi avea o viaţă mai bună

3900 lei

Descriere

Pentru toţi cei care vor să evolueze, să aibă o viaţă mai bună şi succes pe plan personal sau profesional, Dean del Sesto propune o antologie de idei extrem de valoroase, care remodelează mintea şi provoacă modul de gândire! Fiecare idee poate fi aplicată imediat în viaţa de zi cu zi, făcând din cartea de faţă o resursă utilă şi o sursă valoroasă de inspiraţie şi de motivaţie, într-o lume în care lucrurile se desfăşoară într-un ritm extrem de rapid!

...

Nu trebuie să te mulţumeşti cu ideea că viaţa ta va fi şi mâine la fel ca azi şi redefineşte-ţi existenţa pe toate planurile!

...

„Cartea de faţă ne trezeşte la realitate, făcându-ne să ne analizăm şi să ne schimbăm tiparele de zi cu zi, cele care ne blochează în mediocritate şi care contribuie la acumularea frustrărilor. De la relaţiile personale la cele de afaceri, adaptată la ritmul şi identitatea fiecăruia dintre noi, ea ne oferă adevărate mostre de înţelepciune, care ne inspiră şi ne ajută să ne schimbăm modul de gândire, dar şi să avem o viaţă mult mai plină de însemnătate şi de satisfacţie.“

...

– Helen Steinkamp,

cofondatoarea platformei Marketplace Women

Dean DEL SESTO

Dean Del Sesto a lucrat în marketing, branding şi în domeniul dezvoltării afacerilor. La 11 ani, a început prin a vinde bomboane contrafăcute la şcoală, la paisprezece ani vindea avocado la un colţ de stradă, pentru ca în cele din urmă să fondeze şi să construiască una dintre cele mai mari agenţii de advertising din Orange County, California, dovedind că a îndrăgit mereu sectorul de creaţie. În prezent, conduce o agenţie de branding şi comunicare premiată cu numeroase distincţii şi deosebit de interactivă, cu sediul în Laguna Beach, California, şi care poartă numele Breviti (www.breviti.com). Totodată, este partener la Veracity Colab, o agenţie de consumer marketing video şi B2B din Newport Beach, California (www.veracitycolab.com). Cu o experienţă de peste 25 de ani în domeniu, Dean s-a implicat în dezvoltarea a peste opt sute de companii pe care le-a ajutat să opereze la nivel global.

În ceea ce priveşte implicarea sa în comunitate, pe Dean îl bucură nespus să ofere consiliere şi sfaturi, să colaboreze cu alţi experţi în privinţa mariajelor şi a relaţiilor reuşite, în business şi soluţionarea problemelor de viaţă. 

Dean şi soţia sa sunt căsătoriţi de peste douăzeci de ani, trăiesc în Laguna Beach şi sunt implicaţi în numeroase organizaţii nonprofit din mai multe domenii.


Editura Amaltéa Fondată 1992
București, România

Tel.: 021 210 4555, 021 210 6522
E-mail: info@amaltea.ro

Copyright © 2024 Editura Amaltéa. Toate drepturile rezervate.