Editura Amaltea
0 produse - 0 lei Coș

SECRETELE OAMENILOR ÎMPLINIȚIDe ce unii reușesc, în timp ce alții eșuează

Arhiva

Descriere

"Vei deveni la fel de nevrednic precum dorința ce te controlează sau la fel de măreț precum aspirația care te domină." - James Allen

Secretele oamenilor împliniți este scrisă: - pentru cei care îndrăznesc să sondeze profunzimile propriei ființe și să spere - pentru cei care nu se mulțumesc să trăiască în van - pentru cei care vor să depășească mediocritatea și să avanseze înspre reușită.

Mulți dintre noi vor să își îndeplinească menirea și să aibă o existența excepțională. Ne dăm seama că suntem înzestrați cu un potențial uriaș, dar cum procedăm pentru a-l educa și a-l lăsa liber?
În Secretele oamenilor împliniți, Philip Baker se apleacă asupra unor zone-cheie pentru dezvoltarea personală, printre care se numără: caracterul - responsabilitatea - pasiunea - optimismul - tenacitatea - disciplina - învățarea - umilința - curajul.

"A fi responsabili ne determină să ne dăm seama că opțiunile sunt semnificative... ceea ce influențează felul nostru de a fi și destinația spre care ne îndreptăm," afirmă Philip Baker. "Pe scurt, viitorul nostru poate fi schimbat."

Philip BAKER

Dincolo de renumele pe care îl are ca speaker motivațional și de autor al mai multor cărți de succes, Philip Baker – printre ale cărui titluri se numără Secrets of Super Achievers, Attitudes of Amazing Achievers, Wisdom – The Forgotten Factor of Succes – le arată întotdeauna cititorilor săi că perseverența, echilibrul, concentrarea, curajul, umorul și înțelepciunea sunt semnificative în a dobândi o viață aleasă. Pentru că viețile mari nu se întâmplă pur și simplu, ci sunt alese. Îndepărtează-te de securitatea pe care ți-o oferă mediocritatea și alege-ți viața! Nu o lăsa să te aleagă ea pe tine, acesta este mesajul lui Philip.

www.philipbaker.net

Editura Amaltéa Fondată 1992
București, România

Tel.: 021 210 4555, 021 210 6522
E-mail: info@amaltea.ro

Copyright © 2024 Editura Amaltéa. Toate drepturile rezervate.