Editura Amaltea
0 produse - 0 lei Coș

SPECTRE DIN TRECUT

Număr pagini: 320 Format: 13.5 x 20.5 cm
Arhiva

Descriere

Timothy Zahn, câștigător al premiului Hugo, se reîntoarce triumfător în universul Star Wars cu primul dintre cele două volume în care se scrie istoria Noii Republici confruntate cu cel mai periculos dușman de până acum: un comandat suprem imperial, mort.

Imperiul se află în pragul prăbușirii. Dar a păstrat un plan abominal pentru final. Mai întâi, urzește un scenariu care ar putea îneca Noua Republică într-o baie de sânge provocată de un genocid și de un război civil. Apoi, se năpustește asupra sa șocanta veste potrivit căreia Marele Amiral Thrawn - cel mai viclean și mai crud comandant suprem din istorie - s-a întors din morți pentru a conduce Imperiul spre un triumf de mult profețit. Luptând împotriva imposibilului, Han și Leia încep o goană disperată împotriva timpului pentru a împiedica destrămarea Noii Republici confruntate cu două pericole: unul din interior și unul din afară.

Între timp, Luke i se alătură Marei Jade, folosind forța pentru a da de urmă unei misterioase nave pirat cu echipaj format din clone. Totuși, cei mai periculoși dintre toți sunt cei care pândesc din umbră, orchestrând un plan sumbru care ar putea transformă Republica și Imperiul în propriile marionete.

Timothy ZAHN

Timothy Zahn este autorul a peste cincizeci de romane, mai mult de o sută de nuvele și a cinci colecții de short-fiction. În 1984, a câștigat premiul Hugo pentru cel mai bun roman. Zahn este faimos pentru seria romanelor sale din Războiul Stelelor (Thrawn, Thrawn: Alliances, Thrawn: Treason, Heir to the Empire, Dark Force Rising, The Last Command, Specter of the Past, Vision of the Future, Survivor’s Quest, Outbound Flight, Allegiance, Choices of One, and Scoundrels). Celelalte cărți ale sale includ StarCraft: Evolution, serialul Cobra, seria Quadrail și seria Dragonback. Zahn este licențiat în fizică la Michigan State University și are un masterat la Universitatea din Illinois.

Editura Amaltéa Fondată 1992
București, România

Tel.: 021 210 4555, 021 210 6522
E-mail: info@amaltea.ro

Copyright © 2024 Editura Amaltéa. Toate drepturile rezervate.