Editura Amaltea
0 produse - 0 lei Coș

STARCRAFT 3 - VITEZA ÎNTUNERICULUIMomentul este acum!

Număr pagini: Format: 14x21 cm
2200 lei

Descriere

În viitorul îndepărtat, la 60.000 de ani-lumina de Pământ, o confederație de Terrani exilați poartă un război dublu cu enigmaticii protoss și necrutatorul Roi Zerg. Pentru a-și asigura propria supraviețuire printre stele, fiecare specie se luptă într-un război care va vesti începutul celui mai măreț capitol din istoria omenirii sau îi va prevesti sfârșitul violent și sângeros.

Tot ce și-a dorit Ardo Melnikov vreodată a fost să trăiască în pace pe înverzită lume-colonie Bountiful. Dar când necrutatorul Roi Zerg a atacat colonia și i-a anihilat pe cei dragi lui, Ardo a fost obligat să se trezească din visul său și să accepte realitățile brutale ale unei galaxii măcinate de război. Acum infanterist confederat, însărcinat cu apărarea lumilor Confederației Terrane, Ardo trebuie să se împace cu amintirile dureroase ale trecutului său și cu adevărurile tulburătoare care îi pot conduce viitorul.

Tracy HICKMAN

Tracy Hickman a scris și a explorat genurile fantasy și SF încă din anii ’70 devenind un autor de best-seller-uri. Împreună cu Margaret Weis este autor al seriilor: Dragonlance, Darksword și Rose of the Profet. Împreună cu soția sa Laura, Tracy a creat jocurile Dragonlance și Ravenloft și, mai recent, propriile lor serii fantasy, The Bronze Canticles.

Editura Amaltéa Fondată 1992
București, România

Tel.: 021 210 4555, 021 210 6522
E-mail: info@amaltea.ro

Copyright © 2024 Editura Amaltéa. Toate drepturile rezervate.