Editura Amaltea
0 produse - 0 lei Coș

STEAUA DE CRISTAL

Număr pagini: 288 Format: 13.5 x 20.5 cm
Arhiva

Descriere

Vonda N. McIntyre, câștigătoare a premiilor Hugo și Nebula, continuă saga Star Wars, în timp ce aventură spațială supremă se desfășoară în... STEAUA DE CRISTAL.

Copiii prințesei Leia au fost răpiți. Împreună cu Chewbacca și R2-D2, ea pornește pe urmele răpitorilor și ajunge până la o fostă navă de refugiați, de pe care dispăruseră, de asemenea, copii. Aici îi ajung la urechi informații despre un puternic ofițer imperial cu un plan diabolic de a reînvia Imperiul. Între timp, Han Solo și Luke Skywalker nu mai pot lua legătura cu Leia din pricina morții unei stele din apropiere, ce provoacă o tulburare în Forță. Au plecat pe planeta Crseih, pentru a cerceta un raport despre un grup de Jedi dispăruți. În schimb, întâlnesc un extraterestru carismatic, pe nume Waru, ale cărui puteri vindecătoare miraculoase au atras un cult fanatic. În timp ce Leia străbate spațiul pe urmele copiilor ei, Luke și Han se apropie tot mai mult de adevărul din spatele cultului sinistru al lui Waru. Împreună se vor confrunta cu un deznodământ exploziv care va decide soarta Noii Republici... și a Universului însuși!

Vonda N. McINTYRE

Vonda Neel McIntyre a fost o autoare americană de science-fiction, unul dintre primii absolvenți de succes ai Atelierului SF Clarion Science. Până în 1973, Vonda câștigase primul său premiu Nebula, iar mai târziu grație romanului Dreamsnake câștiga atât premiul Hugo cât și Nebula. Romanul de debut al lui McIntyre a fost The Exile Waiting, care a fost publicat în 1975. A scris romanizările filmelor Star Trek II: The Wrath of Khan, Star Trek III: The Search for Spock și Star Trek IV: The Voyage Home.

Editura Amaltéa Fondată 1992
București, România

Tel.: 021 210 4555, 021 210 6522
E-mail: info@amaltea.ro

Copyright © 2024 Editura Amaltéa. Toate drepturile rezervate.