Editura Amaltea
0 produse - 0 lei Coș

ȘTIINȚA INFLUENȚĂRIICum să obții de la oricine un DA în mai puțin de 8 minute

Arhiva

Descriere

Fă-i să spună DA în 8 minute! Influențarea era cândva o artă. Acum, datorită lui Kevin Hogan, a devenit o știință. Autorul este un expert recunoscut în domeniul persuasiunii, iar această carte este Graalul influențării în noul mileniu. Vrei ca interlocutorul să îți răspundă afirmativ chiar acum. De aceea, este bine să știi cum funcționează conștientul și subconștientul ființei umane - vei fi uimit când vei afla în ce măsură ultimul deține controlul - și ce impact au, împreună cu modul în care ești perceput și în care știi să interpretezi și să transmiți mesaje credibile și eficiente asupra factorilor de decizie.

Procesul prin care îi determinăm pe oameni să pună sub semnul întrebării status quo-ul și să implementeze dorința de schimbare este uimitor. Trebuie să descoperi ce anume îi împinge nu numai să spună DA, ci și să devină clienți și parteneri loiali. Mai mult,îți sunt dezvăluite, cu argumente solide, dedesubturile schimbării permanente în comportamentul celor din jur, un proces subtil care poate fi transformat în realitate.

Profesioniștii din vânzări, cei care lucrează în domeniul marketingului și toți cei care vor să câștige abilități de influențare nu au nici o scuză dacă nu dețin în arsenalul lor cele mai noi și mai eficiente instrumente și tactici pe care le oferă această carte. Hogan îmbină legile influențării și tehnici precum Modelul Delta al influențării, Strategiile Omega, Principiile de prezentare și poziționare a unei oferte, modul în care te "cumpără" mintea umană, într-un sistem revoluționar care va determina pe oricine să spună DA în mai puțin de 8 minute.

Ron STUBBS

Ron Stubbs este autorul a 10 cărți și producător a 20 de CD-uri. CD-ul său de debut(2003), "The Heart`s Journey", este singurul CD din genul New Age, Meditation, Hypnosis care a fost nominalizat pentru un premiu Grammy. Este un coach de succes, animator, autor, hipnoterapeut (specializat în tinitus), instructor, actor, muzician profesionist, soț, tată. A predat la Skagit College, Everett College și este un invitat frecvent în mass-media. Discursurile, seminariile și atelierele sale motivaționale îi inspiră pe oameni din toate categoriile sociale să își asume provocările vieții și să își atingă obiectivele.

Editura Amaltéa Fondată 1992
București, România

Tel.: 021 210 4555, 021 210 6522
E-mail: info@amaltea.ro

Copyright © 2024 Editura Amaltéa. Toate drepturile rezervate.