Editura Amaltea
0 produse - 0 lei Coș

SUPĂ DE PUI PENTRU SUFLET: A 2-A PORȚIE101 povestiri pentru mângâierea inimii și înviorarea sufletului

Arhiva

Descriere

Sunt aici pentru tine. Atunci când ești singur sau te simți izolat, caută compania mea. Atunci când ești plin de îndoială, iar încrederea în tine pare o amintire îndepărtată, privește lumina pe care ți-o ofer eu. Atunci când confuzia și haosul par să pună stăpânire totală pe viața ta, ascultă învățătura pe care ți-o ofer eu.

La fel cum bunicii tăi au folosit supă de pui pentru a-ți însănătoși trupul, eu sunt aici pentru a oferi viață sufletului tău. Incursiunile mele în problemele familiei și ale dragostei te vor ghida să ieși din cavernele singurătății tale. Povestirile mele despre curaj și tărie sufletească îți vor întări hotărârea. Rețeta mea conține o puternică doză de inspirație oferită de cei care au înfruntat munți de provocări doar pentru a le învinge și pentru a se ridica deasupra lor, printre nori și stele. Întregul tău sistem de valori va vibra sub o nouă energie și bună dispoziție pe măsură ce te vei desfăta cu umorul copios din această carte și te vei strădui să-ți împarți zestrea naturală cu o întreagă lume aflată în nevoie. Povești despre campioni, eroi și eroine care ți-au fost înaintași vor da energie pașilor tăi și vitalitate visurilor tale. Gânduri minunate exprimate de cele mai înțelepte ființe vor sfărâma cătușele fricii care te țin întemnițat.

Jack CANFIELD

Jack Canfield este considerat unul dintre cei mai influenți lideri în domeniul dezvoltării personale, alături de nume ca Oprah Winfrey, Wayne Dyer, Deepak Chopra, Steve Harvey, Robert Kiyosaki, Tony Robbins și alții. A participat în calitate de invitat special  la peste 1000 de emisiuni de radio și TV, podcast-uri, blog-uri. Unul dintre cei mai importanți experți internaționali în potențial uman, speaker motivațional, trainer coporate, antreprenor, Jack antrenează și califică, la rându-i traineri în metodologia sa. Programul său de dezvoltare a carierei Train the Trainer a creat în ultimii ani sute de profesioniști în domeniul potențialului uman. Cu peste 3000 de formatori în 112 țări, Jack Canfield își continuă misiunea sa la nivel global. Seria de cărți al cărei co-autor este: Chicken Soup for the Soul s-a vândut în peste 500 de milioane de exemplare și a fost tradusă în peste 40 de limbi.

https://www.jackcanfield.com/

Editura Amaltéa Fondată 1992
București, România

Tel.: 021 210 4555, 021 210 6522
E-mail: info@amaltea.ro

Copyright © 2024 Editura Amaltéa. Toate drepturile rezervate.