Editura Amaltea
0 produse - 0 lei Coș

SUPĂ DE PUI PENTRU SUFLET: A 5-A PORȚIE101 povestiri pentru mângâierea inimii și înviorarea sufletului

Arhiva

Descriere

Jack Canfield și Mark Victor Hansen, cei mai vestiți bucătari pentru foamea și alinarea sufletului, îți oferă povestiri memorabile și înțelepciune de viață. Fie că ești un admirator al acestei serii, fie că aceasta este pentru prima dată când guști din supele noastre, suntem convinși că vei savura acest nou tribut adus vieții și umanității de Supă de pui pentru suflet. Abordând subiecte de diverse genuri, aceste povestiri înduioșătoare și tandre te invită să savurezi Supă de pui după pofta inimii: gustând-o cu lingurița, cu polonicul sau mâncând-o direct din oală.

Autorii acestor povestiri îți împărtășesc unele dintre cele mai impresionante experiențe de viață pe care le-au trăit. Harul lor narativ te va ajuta să descoperi dimensiuni mult mai profunde ale propriilor experiențe și să ai parte de o viață mult mai bogată și mai împlinită. Nu uita că, în viața proprie, dar și în viața celor pe care îi iubim, există întotdeauna loc pentru mai multă dragoste, înțelepciune, pasiune, inspirație, povestiri impresionante și, desigur, pentru mai multă Supă de pui!

Jack CANFIELD

Jack Canfield este considerat unul dintre cei mai influenți lideri în domeniul dezvoltării personale, alături de nume ca Oprah Winfrey, Wayne Dyer, Deepak Chopra, Steve Harvey, Robert Kiyosaki, Tony Robbins și alții. A participat în calitate de invitat special  la peste 1000 de emisiuni de radio și TV, podcast-uri, blog-uri. Unul dintre cei mai importanți experți internaționali în potențial uman, speaker motivațional, trainer coporate, antreprenor, Jack antrenează și califică, la rându-i traineri în metodologia sa. Programul său de dezvoltare a carierei Train the Trainer a creat în ultimii ani sute de profesioniști în domeniul potențialului uman. Cu peste 3000 de formatori în 112 țări, Jack Canfield își continuă misiunea sa la nivel global. Seria de cărți al cărei co-autor este: Chicken Soup for the Soul s-a vândut în peste 500 de milioane de exemplare și a fost tradusă în peste 40 de limbi.

https://www.jackcanfield.com/

Editura Amaltéa Fondată 1992
București, România

Tel.: 021 210 4555, 021 210 6522
E-mail: info@amaltea.ro

Copyright © 2024 Editura Amaltéa. Toate drepturile rezervate.