Editura Amaltea
0 produse - 0 lei Coș

SUPĂ DE PUI PENTRU SUFLET DE MAMĂ101 povestiri pentru mângâierea inimii de mamă

Arhiva

Descriere

Cum poate un om să-i mulțumească mamei sale? Poate numai devenind la rândul său părinte. Poate numai ducând mai departe miracolul vieții, al grijilor și nopților nedormite, al mângâierilor pe creștetul capului, al fericirii nemăsurate de a forma un om, un semn viu în lume.

Această carte este dedicată tuturor mamelor care vor regăsi cu emoție în aceste povestiri ceea ce numai ele știu și vor ști întotdeauna: limbajul adevărat al vieții, provocările uluitoare ale maternității, uriașă revărsare de iubire învăluind drumul corpului si al spiritului.

Jennifer READ HAWTHORNE

Jennifer Read Hawthorne este  speaker internațional și autor premiat, specializat în prezentări inspiraționale. De mai bine de 20 de ani, ideile, umorul și înțelepciunea ei au oferit publicului atât motivația, cât și instrumentele pentru a obține succesul personal și profesional. Jennifer este coautor a patru cărți de top: Chicken Soup for the Woman’s Soul și Chicken Soup for the Mother’s Soul. Ambele cărți au ajuns pe locul 1 în New York Times și pe numărul 1 și pe numărul 2 pe listele de vânzători ale USA Today și continuă să fie printre cele mai populare dintre toate cărțile din Chicken Soup for the Soul.

Alte cărți includ A Second Chicken Soup for the Woman’s Soul; Chicken Soup for the Single’s Soul; The Soul of Success: A Woman’s Guide to Authentic Power; Diamonds, Pearls & Stones: Jewels of Wisdom for Young Women from Extraordinary Women of the World; and Life Lessons for Loving the Way You Live. În total, cărțile lui Jennifer s-au vândut în peste 13 milioane de exemplare și au fost traduse în peste 30 de limbi.

Jack CANFIELD

Jack Canfield este considerat unul dintre cei mai influenți lideri în domeniul dezvoltării personale, alături de nume ca Oprah Winfrey, Wayne Dyer, Deepak Chopra, Steve Harvey, Robert Kiyosaki, Tony Robbins și alții. A participat în calitate de invitat special  la peste 1000 de emisiuni de radio și TV, podcast-uri, blog-uri. Unul dintre cei mai importanți experți internaționali în potențial uman, speaker motivațional, trainer coporate, antreprenor, Jack antrenează și califică, la rându-i traineri în metodologia sa. Programul său de dezvoltare a carierei Train the Trainer a creat în ultimii ani sute de profesioniști în domeniul potențialului uman. Cu peste 3000 de formatori în 112 țări, Jack Canfield își continuă misiunea sa la nivel global. Seria de cărți al cărei co-autor este: Chicken Soup for the Soul s-a vândut în peste 500 de milioane de exemplare și a fost tradusă în peste 40 de limbi.

https://www.jackcanfield.com/

Mark Victor HANSEN

Desemnat cel mai bine vândut autor de către New York Times, Mark a scris o serie de cărți, printre care: Future Diary, How to Achieve Total Prosperity și The Miracle of Tithing. Împreună cu cel mai bun prieten al sau, Jack Canfield, Mark a publicat: Supă de pui pentru suflet (Editura Amaltea), Supă de pui pentru suflet – a două porție (Editura Amaltea), Îndrăznește să câștigi (Editura Amaltea).

Mark și-a dedicat viața creării unei schimbări profunde și pozitive în viețile oamenilor, inspirându-i să își dorească un viitor mai bun. Mesajul sau l-a transformat într-o personalitate de radio și televiziune, având propria emisiune la PBS, numită Build a Better You.

Editura Amaltéa Fondată 1992
București, România

Tel.: 021 210 4555, 021 210 6522
E-mail: info@amaltea.ro

Copyright © 2024 Editura Amaltéa. Toate drepturile rezervate.