Editura Amaltea
0 produse - 0 lei Coș

SUPĂ DE PUI PENTRU SUFLETE ROMANTICEPovestiri despre DRAGOSTE și ROMANTISM

Stoc epuizat

Descriere

Într-o lume tulburată de necazuri, de confuzie și întuneric, dragostea este singura noastră rază de lumină, care ne călăuzește prin viață și ne dăruiește un motiv s-o trăim.

Supă de pui pentru suflete romantice aduce un omagiu puterii nemărginite a dragostei, a pasiunii și devotamentului, redand adevărata semnificație a conceptului de "romantism".

Această colecție extraordinară de povestiri te va ajuta să descoperi dragostea acolo unde nu ți-ai imaginat vreodată că ar putea exista. Vei trăi pasiunea și fericirea pe care numai dragostea ți le poate dărui; vei cunoaște liniștea și bucuria de a avea un prieten credincios; sufletul îți va fi cuprins de speranță atunci când vei înțelege că o relație poate fi redescoperită și reîmprospătată; te vei lăsa purtat pe aripile amintirilor dulci și prețioase.

Supă de pui pentru suflete romantice este modul ideal prin care îți poți exprima dragostea, fie că dorești să-i arăți unei persoane dragi sufletului tău o dovadă de afecțiune, fie că dăruiești un cadou unui cuplu proaspăt căsătorit; cu siguranță vei reuși să redescoperi iubirea în relația cu partenerul de viață. Această carte este dedicată tuturor celor care cred în magia dragostei. Plină de sensibilitate și chiar umor, îți va schimba pentru totdeauna conceptele de dragoste și romantism.

Mark Victor HANSEN

Desemnat cel mai bine vândut autor de către New York Times, Mark a scris o serie de cărți, printre care: Future Diary, How to Achieve Total Prosperity și The Miracle of Tithing. Împreună cu cel mai bun prieten al sau, Jack Canfield, Mark a publicat: Supă de pui pentru suflet (Editura Amaltea), Supă de pui pentru suflet – a două porție (Editura Amaltea), Îndrăznește să câștigi (Editura Amaltea).

Mark și-a dedicat viața creării unei schimbări profunde și pozitive în viețile oamenilor, inspirându-i să își dorească un viitor mai bun. Mesajul sau l-a transformat într-o personalitate de radio și televiziune, având propria emisiune la PBS, numită Build a Better You.

Jack CANFIELD

Jack Canfield este considerat unul dintre cei mai influenți lideri în domeniul dezvoltării personale, alături de nume ca Oprah Winfrey, Wayne Dyer, Deepak Chopra, Steve Harvey, Robert Kiyosaki, Tony Robbins și alții. A participat în calitate de invitat special  la peste 1000 de emisiuni de radio și TV, podcast-uri, blog-uri. Unul dintre cei mai importanți experți internaționali în potențial uman, speaker motivațional, trainer coporate, antreprenor, Jack antrenează și califică, la rându-i traineri în metodologia sa. Programul său de dezvoltare a carierei Train the Trainer a creat în ultimii ani sute de profesioniști în domeniul potențialului uman. Cu peste 3000 de formatori în 112 țări, Jack Canfield își continuă misiunea sa la nivel global. Seria de cărți al cărei co-autor este: Chicken Soup for the Soul s-a vândut în peste 500 de milioane de exemplare și a fost tradusă în peste 40 de limbi.

https://www.jackcanfield.com/

Editura Amaltéa Fondată 1992
București, România

Tel.: 021 210 4555, 021 210 6522
E-mail: info@amaltea.ro

Copyright © 2024 Editura Amaltéa. Toate drepturile rezervate.