Editura Amaltea
0 produse - 0 lei Coș

TEHNICA ORGANIZĂRII LUCRURILORSistemul imbatabil pentru a-ți organiza casa, biroul și viața

Arhiva

Descriere

Organizarea pornită din interior înseamnă crearea unui sistem bazat pe propria-ți personalitate, pe nevoile și pe scopurile tale. Organizarea reușită te obligă să priveșți problema în ansamblu, nu doar unul din elementele ei și, prin urmare, sistemul pe care îl dezvolți va fi complet. Este un proces creativ care te ajută să te concentrezi pe descoperirea a ceea ce este important pentru tine și face acest lucru mai accesibil, în loc să te convingă să arunci tot ce poți și să organizezi ce mai rămâne.

Organizarea pornită din interior înseamnă să priveșți atent obstacolele care te împiedică să devii ordonat, pentru a le putea identifica și înlătura o dată pentru totdeauna. Înseamnă a-ți însuși strategii pentru a accelera și a te asigura că ajungi la un final, și nu doar pe la jumătatea drumului. Și mai înseamnă să te organizezi înainte de a cumpăra și de a-ți închipui tot felul de metode de stocare sau de cutii interesante, astfel încât cumpărăturile tale vor avea un sens și se vor potrivi perfect propriilor nevoi.

Organizarea pornită din interior pare ilogică. Nu este normal ca atunci când dezordinea a ajuns la o limită maximă tu să te oprești și să te gândești. Impulsul este de a te arunca cu capul înainte și de a ataca. Dar dacă, mai întâi, investești puțin timp în judecată și analiză, vei putea să găsești exact soluția pe care o cauți.

Tehnica organizării lucrurilor, un proces de reeducare, te învață să lucrezi cu propria ta personalitate, și nu împotriva ei, pentru a obține rezultatele pe care le dorești. Cartea a fost concepută pentru a fi un punct permanent de referință în secolul al XXI-lea. O poți citi și reciti de câte ori vrei, pentru a deprinde principiile fundamentale de a organiza ORICE.

Ascultati! Aceasta carte este epica... atata timp cat sunteti pregatiti pentru schimbare. Am crescut intr-un mediu haotic si nu am auzit niciodata de conceptul "totul ar trebui sa aiba un loc". Cand am citit aceasta carte, intreaga mea casa a fost curatata si organizata intr-o luna. Procesul a fost lung, dar plin de satisfactii. #justdoit

Shannon

Julie MORGENSTERN

Julie Morgenstern este un expert international de organizare si gestionare a timpului, cel mai bine vandut autor, consultant si speaker al New York Times. Cu o job ce acopera distanta dintre indivizi si fortele de munca, filozofia "Inside Out", care este acum sinonima cu numele ei, are ca rezultat solutii personalizate care sunt inovatoare, practice si asigura succesul pe termen lung. De peste 25 de ani, Julie si personalul ei au transformat modul in care indivizii si companiile functioneaza in intreaga lume, inclusiv American Express, Hearst, HARPO, Deloitte, Microsoft, FedEx, GlaxoSmithKline, NBC-Newsroom, Asigurari agricole de stat si Viacom / MTV. 

In calitate de vorbitor, personalitate mass-media si purtator de cuvant al companiei, Julie este cunoscuta si pentru stilul sau pasional, articulat si simtul cald al umorului. Aceasta a scris pentru O Magazine, Redbook si Wells Fargo, ajutand cititorii sa rezolve problemele prin inspirarea ordinii in viata lor. Ea si-a impartasit expertiza in nenumarate emisiuni TV si radio, printre care si The Oprah Winfrey Show, CNN, The Rachael Ray Show, The Today Show, America de Buna Dimineata si Radio public national. Este citata si prezentata in mod regulat intr-o mare varietate de publicatii si a fost vazuta in The New York Times, Time Magazine, USA Today, Business Week, The Wall Street Journal, Best Life, O Magazine, Martha Stewart Living, Glamour, Cosmopolitan, Revista de fitness si sanatatea barbatilor.

Editura Amaltéa Fondată 1992
București, România

Tel.: 021 210 4555, 021 210 6522
E-mail: info@amaltea.ro

Copyright © 2024 Editura Amaltéa. Toate drepturile rezervate.