Editura Amaltea
0 produse - 0 lei Coș

TEHNICA ORGANIZĂRII TIMPULUISistemul imbatabil pentru a prelua controlul asupra programului și vieții tale

Arhiva

Descriere

Majoritatea oamenilor cred că timpul este ceva intangibil. În călătoria de la haos spre ordine este adesea mai ușor să organizezi spațiul decât timpul, deoarece spațiul este ceva ce poți vedea.

Timpul, pe de altă parte, nu îl poți vedea și nici nu îl poți ține în mână. Organizarea timpului înseamnă alcătuirea unui program care să ți se potrivească. Înseamnă să identifici ceea ce este important pentru tine și să atribui acelor activități un loc bine definit în programul tău, în funcție de nevoile și scopurile personale. Și mai înseamnă sentimentul puternic de satisfacție de la sfârșitul ficarei zile.

Tehnica organizării timpului respectă și apreciază faptul că fiecare persoană este diferită. Și că fiecare dintre noi are nevoi diferite în diferite momente ale vieții. Nu vei găsi în această carte truisme cum ar fi "Cine se scoală de dimineață departe ajunge" sau că ar trebui să munceșți mai puțîn ori să te distrezi mai puțin sau să fii orice altceva decât ești. În schimb, această carte te va ajuta să înțelegi cine eșți și ce dorești, și îți va oferi instrumentele cu ajutorul cărora să-ți dezvolți viața în jurul acestor lucruri. Poți deprinde abilități noi și modifica anumite comportamente, dar nu îți poți schimba fondul. Pentru că nici nu ar trebui. Această carte te va purta printr-un proces de autodescoperire a ceea ce îți place sau nu, a obiceiurilor, nevoilor și dorințelor tale naturale. Acestea devin fundația sistemului tău de administrare a timpului.

Aceasta carte este atat de bine facuta! Autorul are o abordare diferita si complet realista a gestionarii timpului, adaugand niste pasi necesari care nu se regasesc in atat de multe alte carti din categoria sa. Am fost atat de impresionat incat am explorat alte carti de catre aceasta autoare si inca nu am fost dezamagit. Daca va luptati cu timpul sau doar doriti sa obtineti o manevra mai buna în ceea ce priveste gestionarea acestuia, recomand foarte mult aceasta carte!

Catadore

Julie MORGENSTERN

Julie Morgenstern este un expert international de organizare si gestionare a timpului, cel mai bine vandut autor, consultant si speaker al New York Times. Cu o job ce acopera distanta dintre indivizi si fortele de munca, filozofia "Inside Out", care este acum sinonima cu numele ei, are ca rezultat solutii personalizate care sunt inovatoare, practice si asigura succesul pe termen lung. De peste 25 de ani, Julie si personalul ei au transformat modul in care indivizii si companiile functioneaza in intreaga lume, inclusiv American Express, Hearst, HARPO, Deloitte, Microsoft, FedEx, GlaxoSmithKline, NBC-Newsroom, Asigurari agricole de stat si Viacom / MTV. 

In calitate de vorbitor, personalitate mass-media si purtator de cuvant al companiei, Julie este cunoscuta si pentru stilul sau pasional, articulat si simtul cald al umorului. Aceasta a scris pentru O Magazine, Redbook si Wells Fargo, ajutand cititorii sa rezolve problemele prin inspirarea ordinii in viata lor. Ea si-a impartasit expertiza in nenumarate emisiuni TV si radio, printre care si The Oprah Winfrey Show, CNN, The Rachael Ray Show, The Today Show, America de Buna Dimineata si Radio public national. Este citata si prezentata in mod regulat intr-o mare varietate de publicatii si a fost vazuta in The New York Times, Time Magazine, USA Today, Business Week, The Wall Street Journal, Best Life, O Magazine, Martha Stewart Living, Glamour, Cosmopolitan, Revista de fitness si sanatatea barbatilor.

Editura Amaltéa Fondată 1992
București, România

Tel.: 021 210 4555, 021 210 6522
E-mail: info@amaltea.ro

Copyright © 2024 Editura Amaltéa. Toate drepturile rezervate.