Editura Amaltea
0 produse - 0 lei Coș

Teste grila de terapie intensiva

Arhiva

Descriere

Dana TOMESCU

Prof. Dr. Dana Rodica Tomescu este medic primar ATI, șef Secția Clinică ATI III, Institutul Clinic Fundeni, București. Director medical al Institutului Clinic de Boli Digestive și Transplant Hepatic Fundeni, Bucuresti în perioada 2009–2011.

Conferențiar universitar UMF ”Carol Davila” București, Facultatea de Medicină, Departamentul 14 Ortopedie și ATI, Disciplina ATI Institutul Clinic Fundeni și Profesor asociat Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemitanu”, Chișinău (Republica Moldova).

Doctor în Medicină la UMF „Iuliu Hațieganu“, Cluj Napoca cu teza „DESFLURAN şi ISOFLURAN-Aspecte de farmacologie clinică“.

Studii masterale la Școala de Studii Academice Postuniversitare de Management (SAM), Universitatea Politehnică, cu teza de dizertație „Program de ameliorare a calității serviciilor de îngrijire medicală a sănătății“, coordonator: Ing. Doina Serban.

Membră în conducerea unor structuri internaționale (președinte și membru fondator Balcanic Association for Vascular Access, membru ales în conducerea Liver Intensive Care Group of Europe, membru fondator al Society for the Advancement in Transplant Anesthesia) și naționale (membru ales în senatul Societății Române de Anestezie și Terapie Intensivă) prilej cu care a crescut vizibilitatea internațională a secției și disciplinei ATI Fundeni.

Laura CONSTANTINESCU

Dr. Laura Constantinescu, medic primar ATI.

Editura Amaltéa Fondată 1992
București, România

Tel.: 021 210 4555, 021 210 6522
E-mail: info@amaltea.ro

Copyright © 2024 Editura Amaltéa. Toate drepturile rezervate.