Editura Amaltea
0 produse - 0 lei Coș

ȚI-AM ATRAS ATENȚIA?Cum să stârnești interes și să relaționezi cu oricine

3900 lei

Descriere

Știai că una din patru persoane abandonează un site și renunță să îi mai verifice conținutul dacă durează mai mult de patru secunde să se încarce?
Ne confruntăm în mod evident cu o epidemie de nerăbdare și suferim în același timp de alienare și de deficit de atenție. Și este o problema, fiindcă dacă nu poți atrage atenția oamenilor, nici nu vei reuși vreodată să stabilești o legătură cu ei.

Sam Horn ne propune un proces prin intermediul căruia să îi surprindem în mod plăcut pe cei care iau decizii și să îi convingem că suntem persoanele potrivite cărora să le încredințeze un loc de muncă, o funcție, un proiect sau un contract. Tehnicile ei inovatoare au ajutat o mulțime de oameni să aibă succes și vor fi „ingredientul tău secret" prin care poți să câștigi încredere, să starnesti interes și să fii acceptat.

Sam HORN

Expertă în intrigă Sam Horn este un strateg în poziționare, comunicare și branding cu o experiență de douăzeci de ani de rezultate cu clienți precum Intel, NASA, Boeing, Cisco, KPMG, British Airways, ASAE și Entrepreneurs Organization. A fost conferențiar de top la INC 500/5000.

Sam a ajutat mii de antreprenori și directori executivi (precum Jill Nelson, fondatorul Ruby Receptionist, firma numită „Cea mai bună companie mică în care să lucrezi în SUA„ de către revista Fortune în primul număr din 2012; Charlie Pellerin, manager de proiect la Hubble Telescope și Nina Nashif, fondatorul Healthbox și World Economic Forum Young Global Leader) să creeze cărți interesante, idei și conferințe TEDx care i-au ajutat să-și mărească influența și impactul.

Sam este autorul cărților POP!, Tongue Fu!®, What’s Holding You Back?, ConZentrate și Take the Bully by the Horns, care au fost recomandate de persoane importante precum Stephen R. Covey, Billie Jean King, John Gray, Tony Robbins și Ken Blanchard.

Sam este o resursă media foarte căutată, iar lucrările ei au fost publicate în Fast Company, The New York Times si The Washington Post. A fost prezentă în toate marile rețele de televiziune și radio, inclusiv CBS, NBC, ABC și MSNBC, Postul Național de Radio, emisiunea Tonight Show a lui Jay Leno și To Tell The Truth, în care, împreună cu echipa Tongue Fu!®, au pus în încurcătură juriul.

Editura Amaltéa Fondată 1992
București, România

Tel.: 021 210 4555, 021 210 6522
E-mail: info@amaltea.ro

Copyright © 2024 Editura Amaltéa. Toate drepturile rezervate.