Editura Amaltea
0 produse - 0 lei Coș

UMBRELE IMPERIULUI

Număr pagini: 320 Format: 13.5 x 20.5 cm
Arhiva

Descriere

Iată povestea nespusă vreodată a evenimentelor derulate între acțiunea filmelor Imperiul contraatacă și Întoarcerea cavalerului Jedi: un român în care Darth Vader mai trăiește și are de înfruntat un personaj la fel de malefic și de puternic precum el însuși.

UMBRELE IMPERIULUI: Domnește criza. Han Solo, congelat în carbonit, este adus în fața gangsterului necruțător Jabba Huttul. Prințesa Leia se îmbarcă într-o misiune de salvare căreia i se alătură Luke Skywalker, Lando Calrissian și un tânăr pilot foarte îndemânatic. Darth Vader se aruncă în lupta împotriva unui dușman viclean și neîndurător: Xizor este capul unui puternic sindicat de infractori care caută să îl înlăture pe Vader pentru câștigarea bunăvoinței stăpânului lor comun, Împăratul. Ținta lui este Luke Skywalker. Pe negândite, acesta din urmă se vede a fi recompensa celor două entități supreme ale răului din galaxie - una îl vrea viu, cealaltă, mort.

Steve PERRY

Steve Perry este autor și scriitor de televiziune. Originar din Deep South, el este autorul a peste 50 de romane și numeroase nuvele, printre care The Forever Drug, Spindoc, The Trinity Vector și seria Matador. De asemenea, a scris cărți pentru francizele Alien, Conan și Star Wars. Practicant al artei marțiale Silat, este tatăl autorului de ficțiune științifică S. D. Perry.

Editura Amaltéa Fondată 1992
București, România

Tel.: 021 210 4555, 021 210 6522
E-mail: info@amaltea.ro

Copyright © 2024 Editura Amaltéa. Toate drepturile rezervate.