Editura Amaltea
0 produse - 0 lei Coș

VAMPIRII ENERGETICIÎnvață să trăiești cu semenii care te secătuiesc de energie

Stoc epuizat

Descriere

Succesul în afaceri se bazează într-o imensă măsură pe calitatea angajaților și pe felul în care știi să mediezi interacțiunea tipurilor de personalitate care populează birourile tale. Succesul în carieră, dar și în relațiile personale, depinde incontestabil de modul în care recunoști și satisfaci cerințele celor din jur, fie că fac parte din familie, fie că îți sunt colegi de birou.

Vestea proastă e că printre cei care te înconjoară și cărora trebuie să le faci față sunt și unii al căror comportament te secătuiește pur și simplu de energie. Vestea bună este că există soluții.

În acest manual de abilități de comunicare și relaționare interpersonală, Dr. Albert J. Bernstein, autor consacrat de bestseller-uri, scoate la iveală tehnici de convingere și mediere a situațiilor conflictuale care te vor ghida de acum înainte în relațiile interumane, pe plan profesional și personal.

Explicând o gamă largă de tipuri de personalități și reacții umane, Bernstein demonstrează, pas cu pas, cum să identificăm vampirii din jurul nostru : narcisiști atotmeritorii, antisociali egoiști, paranoici extenuanți sau dramatici exagerați. Prin sfaturi practice, perspectiva psihologică și un sănătos simț al umorului, vei beneficia de o serie variată de strategii de acțiune menite să ii facă inofensivi pe aceștia. La finalul cărții, vei fi înarmat cu o înțelegere superioară a psihicului celor care te înconjoară, cu un arsenal de instrumente anti-vampiri și cu toată încrederea de care ai nevoie pentru a te descurca de acum înainte cu cei ce te secătuiesc de energie.

Albert J. BERNSTEIN

Albert J. Bernstein, PhD, este psiholog clinician cu studii la Universitatea Virginia, Universitatea Emory și Virginia Commonwealth University și unul dintre cei mai bine vânduți autori, consultant de afaceri(cu aproape 40 de ani de experiență), speaker, jurnalist și… fotograf care a depășit frontiera de la amator la premiat.

Albert este autorul cărților Dinosaur Brains, Neanderthals at work și Sacred Bull și îi învață pe oameni cum să înfrunte situațiile dificile cu inteligență și doze mari de umor.

Editura Amaltéa Fondată 1992
București, România

Tel.: 021 210 4555, 021 210 6522
E-mail: info@amaltea.ro

Copyright © 2024 Editura Amaltéa. Toate drepturile rezervate.